Майчето Манолова сега пък тръгнала към кревата на Стефан Янев, от това което чух тази сутрин

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/maycheto-manolova-sega-pak-tragnala-kam-krevata-na-stefan-yanev-ot-tova-koeto-chuh-tazi-sutrin/4236 SvobodnoSlovo.eu
Майчето Манолова сега пък тръгнала към кревата на Стефан Янев, от това което чух тази сутрин

Майчето Манолова сега пък тръгнала към кревата на Стефан Янев, от това което чух тази сутрин.

Майче, не е много престижно всяка вечер да спиш в креватите на различни мъже. Разбира се то си е твой проблем, ама не меси тази работа със крякането си, че го правиш за да помагаш на хората.

Ами хората вече няколко пъти ти казха, че нито имат нужда от твоята помощ, нито те харесват. Ами само фризурата ти струва колкото няколко минимални заплати. Ами тоалетите ти. Кой те издържа, какъв ти е занаята. А, била си адвокат, я кажи колко клиета имаш и кога си в съдебна зала. Ама Майче, май си една пропаднала комунистка, а пропадалите май не ги харесват много хората, така че канавката те чака.

В момента всеки член на правителството е прозрачен. Това съм правил, това съм спечелил от клиентите си и това съм си платил порядъчно като данъците. А Майчето беше издържана на времето от някакви си Галеви, после ходила да просси при Васил Божков, а колко са тези които не ги занем.

Майче, освен бели и мръсотии, друго не си правила до сега, така че канавката ти е осигурена. Ама под фризурата ти изобщо нищо не ти е ясно какво се случва и накъде тръгва България.

Петър Бояджиев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.