Милионерите Бежанци и Дебилните посрещачи

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/milionerite-bezhanci-i-debilnite-posreshtachi/4501 SvobodnoSlovo.eu
Милионерите Бежанци и Дебилните посрещачи

Гледам ги днес милионери, как се редят да ги регистрират и да им плащат. Позор! Яд ме е, че не успяха да избягат хората в нужда, които или се сражават под принуда или са притиснати в центровете на бойните действия, хората които са под натиска на нацистите, хората които нямат кьорава стотинка. В България и в Европа цъфна “патриотичната сган” с открадантите пари от продадените благини на бившия СССР.

40 лв на ден ще дава нашето правителство. Никой да не си мисли, че парите щели да дойдат от “фонда за бежанците”. Такъв фонд няма. Нали не си мислите, че ЕС ще плаща нашите масрафи? Също искам да попитам, заложените 50 млн. лв. за колко време са?

До кога лицемерието и нагаждачеството ще бъдат основни стожери на българските общественици и политици? До кога ще застъпвате чуждопоклонничеството? За пари ли го правите или просто повтаряте като папагали казаното от дебили, чиято психо-ментална дисфункция се тиражира в полза на извратени анти-човешки клики?

Къде ви бяха лицемерните флагчета през 2014-та, когато същите тези нацисти убиваха и изгаряха живи българи по кръв и самосъзнание, българи които и до днес не признавате? Къде бяхте, когато трешяха снаряди по детските площадки и умираха майки с деца? Ще се намери ли някой нещастник да ми припомни?

Кога ще се помисли за народа?

Кога самия народ ще помисли за себе си и за децата си?

Децата без родителска грижа, децата с недъзи, децата с един родител? Децата в нужда от животоспасяващи интервенции. За тях какво? По 40 лв на месец ли?

Не ми говорете за руснаци и американци, не ми изказвайте мнение за международната поритика.

В понеделник горивото ще е прескочило 3 лв. За това не са ви виновни Русия и САЩ, виновни са нашите дебили. Осрани до ушите, омазани но пък иначе със самочувствие с изстраданите си дипломи и малоумните си брътвежи.

Толкова за приятна вечер!

Даниел Христов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.