Мислете за България! Тя е важната. Тя е нашата! НА НАС - БЪЛГАРИТЕ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/mislete-za-balgariya-tya-e-vazhnata-tya-e-nashata-na-nas-balgarite/4642 SvobodnoSlovo.eu
Мислете за България! Тя е важната. Тя е нашата! НА НАС - БЪЛГАРИТЕ!

Време разделно е! Между българите и тези, които се отричат от България и се кланят на чужди богове и държави. Време, в което се виждат истинските и лъжливите. Време на герои и предатели. За пореден път.

Дни, в които всеки е призован да заеме страна. На доброто или злото. На Бог или Сатаната. На истината или лъжата. На България или тези, които искат да я унищожат. Дни, за които историята ще се произнесе. Дни, в които ще решим бъдещето на децата си.

Това са и дни на равносметка за нас, по-възрастните - как допуснахме да стигнем дотук. Какво наследство ще предадем на децата си. И дали не извършихме сами предателство с нашето мълчание и безучастие към това, което се случваше пред очите ни.

Нека днес всеки да се вгледа в сърцето си. Да изключи телевизорите и медиите и социалните мрежи. Да погледне какво е направил за България и каква иска да е тя. Да премисли дали важното е какво се случва в България или какво се случва в страни, които не са наши. Да премисли кои ценности са важни. Да помисли дали за нас е по-важно да защитим България, или да хвърляме ресурси и енергия да защитаваме тези, които са удобни на САЩ. Да помисли дали има справедливост в света. Да помисли дали подкрепата на България не трябваше да бъде преди осем години, когато нацистите на Азов избиваха българи и ги горяха живи в Украйна. Тогава нямаше декларации и подкрепа от страна на проамериканското правителство. Сега новото такова ни набутва във война, която не е наша.

Мислете за България! Тя е важната. Тя е нашата! НА НАС - БЪЛГАРИТЕ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.