Мисля си за този парламентарен панаир и все повече ми прилича на част от сценарий, чиято цел е счупване на парламентарната система

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/mislya-si-za-tozi-parlamentaren-panair-i-vse-poveche-mi-prilicha-na-chast-ot-scenariy-chiyato-cel-e-schupvane-na-parlamentarnata-sistema/908 SvobodnoSlovo.eu
Мисля си за този парламентарен панаир и все повече ми прилича на част от сценарий, чиято цел е счупване на парламентарната система

Мисля си за този парламентарен панаир и все повече ми прилича на част от сценарий, чиято цел е счупване на парламентарната система и промяна на управлението у нас.

Целта е полу или президентска република. Това няма да стане бързо, но 4 години до края на мандата на Радев ще стигнат за този пъклен план. И тогава ще бъде избран удобен президент, който ще слушка и папка. С Радев не им се получи. Затова действат по план Б. Като много удобно го обвиняват в такива намерения и го критикуват, че стриктно изпълнява задълженията си по Конституция.

Правят и невъзможното да отстранят и втората пречка, освен Президента, а именно - Конституцията - все понече си засилват гласовете на разни “политици” и клакьорите им, че имало нужда от промяна на Конституцията.

Май стана доста конспиративно, но на мен ми се вижда реалистично. А и го обсъдих с изключително грамотни в тази сфера хора. Ако не е това причината за привидно идиотското поведение на онези 240, значи наистина имат личностова патология и са много нагли.

Цветеслава Гълъбова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.