Мнозина мислят операцията в Украйна за братоубийствена война. Но не е

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/mnozina-mislyat-operaciyata-v-ukrayna-za-bratoubiystvena-voyna-no-ne-e/4728 SvobodnoSlovo.eu
Мнозина мислят операцията в Украйна за братоубийствена война. Но не е

Мнозина мислят операцията в Украйна за братоубийствена война. Но не е. Украйна и украинския народ са братски народи. И с руския и с нашия народ.

Операцията е по зачистване на нацистките елементи, които ЕС и САЩ инсталираха там под формата на "демокрация" чрез преврат. 8 години безчинства, кървави убийства, кланета и невинни жертви, сред които много жени и деца, на същата тази нацистка хунта. Цял свят ги видя, но си мълча, защото бяха "добри" и "демократични".

Цял свят видя войните в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Сърбия и други, но мълча, защото бяха евроатлантически и демократични убийства. Едно от пресните убийства, за които се сещам, беше под формата на отмъщение срещу атентат пред летището в Кабул на 26 август м.г. Жертвите бяха десетки, а 13 от тях бяха американски войници. "Ще ви намерим, ще отмъстим", обяви Байдън. На следващия ден САЩ обявиха, че са унищожили автомобил на терористи с дрон. Оказаха се жена и деца. Но светът не нарече Байдън убиец и терорист. Сега нарича Путин такъв. Защото с хирургическа точност отстранява тумора в Украйна, който САЩ и ЕС създадоха.

Днес гледах военни експерти да казват, че такова нещо не са виждали. Никога не е имало толкова прецизна и мащабна военна операция по ликвидиране на терористи и спасяване на заложници в историята. И съм убеден в това. Защото Путин не е наш Киро, не е и Бойко, не е и лъжец като европейските и американски политици. Той нарича нещата с истинските им имена и така е било винаги. Колкото и да го плюят и да работят срещу него и Русия с лайнометите.

Русия не води война срещу Украйна и украинския народ, а води специализирана операция срещу нацистите в Украйна, така, както не е воювала срещу България, а срещу поробителите на България и ни е освободила от тях.

Запомнете, Русия не започва войни, тя ги завършва!

Бъдете спокойни! Да живее България! Да живее Русия!

Армен Попов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.