Модерна натовска техника няма да се появи в Украйна и за това има редица причини

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/moderna-natovska-tehnika-nyama-da-se-poyavi-v-ukrayna-i-za-tova-ima-redica-prichini/510 SvobodnoSlovo.eu
Модерна натовска техника няма да се появи в Украйна и за това има редица причини

Модерна натовска техника няма да се появи в Украйна и за това има редица причини.

Единствените два западни класа танкове в производство са американският M1 A/p>

Американски експерти смятат, че САЩ и Германия се опасяват да изпратят в Украйна танкове M1 A/p>

Още една много важна причина,върховата американска и натовска военна техника да има проблеми в производството,което мисля е проблем и за Ф-16,ще се опитам да представя малко по-късно.

Тези опасения изглежда се материализират! Русия може скоро да сключи голяма оръжейна сделка с Алжир на стойност между 12 и 17 милиарда долара за 10 години, което предизвиква сериозна загриженост в САЩ. Предполага се, че сделката ще включва доставка на изтребители, противовъздушни системи, системи за електронна борба и друго военно оборудване за Алжир. За африканската държава отдавна се смята, че се интересува от най-новите руски изтребители Су-57,които се засвидетелстваха последните месеци,съобщи InsideOver.

Йордан Халачев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.