МОЛЯ НАЦИТАТА ДА ПОМИСЛЯТ:

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/molya-nacitata-da-pomislyat/4832 SvobodnoSlovo.eu
МОЛЯ НАЦИТАТА ДА ПОМИСЛЯТ:

Като жалите толкова за Украйна, все пак си напомняйте, че българското знаме е в бяло, зелено и червено! Когато квичите за жертвите в Украйна, си спомнете за избитите от неонацистите, които защитавате в момента деца на Донбас. Спомнете си, че на практика държава Украйна доскоро не е имало и не е имало и в историята.

Моля нацитата да си припомнят, че все пак живеят в България, ако толкова се възхищават на ЛГБТ клоуна Зеленски, са напълно свободни да си сложат едно перо отзад и да ходят да правят прайд в Киев, няма да ги спрем!

Моля нацитата да отбележат, че всичките им агресии и обиди към Русия се пишат на гърба на България. Защото цената ще я платим обикновените българи. Аз Лорер не го мисля, той си гледа келепира. Питам българите какво ще правим, когато спре тока и магазините се опразнят!?!

Също така, да напомня на психодесните американски подлоги, че САЩ са най-големият агресор и масов убиец на всички времена. Индиаците, Виетнам, Корея, Ирак, Сирия, Афганистан....къде ли още не избиват жени, деца и старци заради собствените си интереси. Избити 40 души на сватба в Афганистан от американски дронове е инцидент, а убит бандеровец е престъпление срещу човечеството, така ли?

Психодясната сган излезе извън границите на нормалното и ни въвлича във война, в която те не могат да правят нищо, освен да пръскат слюнки по медиите и социалните мрежи. Защото за разлика например от психодесните подлоги, които знаят подходящият етикет за София прайд, аз съм учила как се стреля с Калашников. Така, че моля по-внимателно със заканите. Освен да направите пърформанс с мацане на паметници и горене на знамена, на нищо друго не сте способни. А дразните хора, които са били в казармата.....

Така, че моля да се разпределят задачите - психодесните - на прайда. Патриотите - да защитават българските национални интереси, без да си кичат чужди флагове по профилите. Хазарите - откъдето са дошли. Козяк - да си гледа проблемите, защото ще ги имат и то много. А Просто Киро да подава оставка, докато е време. Уж щеше да ходи пеша, а в момента НСО го пази, все едно е Байдън. Заедно с готвачката му.

И да напомня на защитаващите бандеровци какъв е краят на всеки фашист!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.