Може ли един затлъстял, оял се до неприличие дебел простак да се сравнява с един виртуоз във футбола

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/mozhe-li-edin-zatlastyal-oyal-se-do-neprilichie-debel-prostak-da-se-sravnyava-s-edin-virtuoz-vav-futbola/26181 SvobodnoSlovo.eu
Може ли един затлъстял, оял се до неприличие дебел простак да се сравнява с един виртуоз във футбола

Може ли един затлъстял, оял се до неприличие дебел простак да се сравнява с един виртуоз във футбола и да припознава себе си в образа на футболиста?

Аз не разбирам почти нищо от тънкостите на футбола и другите спортове. И нахалството на затлъстелия простак ме отвращава до степен да продължавам да не се интересувам от футбола и другите спортове, в които простаците и затлъстелите простаци откриват реализацията на юношеските си мокри и други мечти. Или ние сме нещо като сегмент, купувачи и клиенти, таргет от рекламата на една чуждестранна търговска верига, която ни обяснява, че като искаме качество, получаваме качество.

А когато пожелаем Коледа, получаваме Коледа. Поискаме ли тлъстия простак, получаваме тлъстия простак.

Аз не искам затлъстелия простак. Но го получавам, без да го искам.

Мамата си трака!

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.