На дни разстояние сме от обединяването на руснаци и украинци, които са един народ, срещу нацизма, подклаждам от Запада!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/na-dni-razstoyanie-sme-ot-obedinyavaneto-na-rusnaci-i-ukrainci-koito-sa-edin-narod-sreshtu-nacizma-podklazhdam-ot-zapada/4687 SvobodnoSlovo.eu
На дни разстояние сме от обединяването на руснаци и украинци, които са един народ, срещу нацизма, подклаждам от Запада!

Нали сте виждали плитките части на морето, около скалисти места на брега, как се събира мръсотията, и морска и човешка, и се плицика така, насам-натам се поклаща от всеки повей на морето.

Ето това е метафората за представата за Русия, която западната пропаганда формира от години и особено в момента и това е положението на хората, които са заключени в нея. Познанията им за Русия, преценката им, представата им и отношението им представляват подобна мръсна и застояла субстанция, която се блъска с брега. Отвъд нея има море, океан, чисти и дълбоки води, в които съществува абсолютно друг живот, за който пяната на брега изобщо не подозира.

Ето така стоят нещата.

Тази нощ е първата, в която в западните промити медии се промъкнаха информации, че в Украйна положението не е май точно такова, каквото ни го рисуват официалните медии, експерти, учени, историци и военни. Май! Същото като с вируса, абсолютно същото!!! Контролирана информация от контролирани източници и откровени лъжи. Това ядат всеки ден ползвателите на западните ценности и после се чудим защо не можем да се разберем. Ами те ядат консерви, ние ядем прясна храна. Това е положението!

Но до достигането точката на преобръщането представата за Украйна и Русия има време. Ще излязат всички лъжи. Ще излязат неща, за които западното мозъчно полушарие не подозира! Точно както не подозираше с ваксините, някои все още и завинаги няма да разберат какво им се случи.

Аз го казах снощи, след това видях, че и Путин го е казал. На дни разстояние сме от обединяването на руснаци и украинци, които са един народ, срещу нацизма, подклаждам от Запада! Ако това стане, помнете ми думата, това ще е едно от най-големите антиглобалистки разкрития! Което ще разтърси света като ядрен взрив! Защото когато, не ако, когато излязат на светло данните за поддържането на престъпния режим в Украйна от САЩ, Англия и НАТО, ще се разбере на масово ниво, че ДД управлява Запада. И тогава рязко ще се измени световната конюнктура.

Засега Западът е по-гръмогласен. И все още има прикритие чрез насаждане на омраза към Русия и руския народ. Нали разбирате какво правят? Обвиняват друг в това, което правят те! Например, плачат трети ден за глобалисткото радио Ехото на Москва, което Путин обяви за заплаха за националната сигурност, с като спират руските медии в цяла Европа. Нали, шизофренно е!

Шизофренно е за тези, които не могат да отлЕпят, че жестоко ги манипулират в отношението им Русия. Вчера видях човек, който до такава степен е зомбиран, че изпадна в амок и нервна криза към Русия, искайки този народ да бъде изчистен от Земята. Това са психологически състояния, които също като с вируса, нежелаещите мерки и ваксини бяха обречени на смърт. От "правоверните" мислещи.

Продължавам темата за санкциите.

По нея родните експерти са почти единодушни, че с Русия е свършено. Това показва 2 неща. Първо, липса на дълбочина и второ, лична неприязън към Путин. Това важи особено много за Пламен Пасков, който сериозно обърква своите почитатели в сегашния момент, което много ме озадачава. Но ще спомена и Вацев, който внезапно се оказа слушател на Ехото на Москва, което меко казано също ме озадачи. Има и други недоразумения, ще се променя всичко в идващите дни.

Руските и неруските експерти по икономика, които следя, са на мнение, че санкциите ще изиграят много силен самоинтергиращ Русия ефект. Както и засилване на евразийския център. Това няма да стане сега, защото сега всичко е в ступор от громенето на Русия. И тези, които са с нея, или не говорят или говорят плахо. Има и такива, които говорят против нея, но са с нея.

Тъй като не мога да докажа нещата в момента, ще посочвам в бъдеще точки, случки, събития, които показват или водят към новите световни отношения и разпадането на досегашния ред.

Днес например мога да посоча една точка, в която бълбука и която е признак на процес. Заявената продажба на Челси. Все още не съм установила вярна ли е информацията, че той сътрудничи на украинците срещу Русия. Но мога да кажа, че раздвижването му се дължи на санкциите и той прави опити да се освободи от тях, като се извърти спрямо Русия. Сложно е много, защото това са чисто финансови процеси, които са друга наука, в която аз съм само наблюдател. Блокиране на капитали има и от двете страни. Западни капитали в Русия и руски капитали на Запад. Блокиране и национализиране предстои и от двете страни. В такъв случай хора като Абрамович остават в безвъздушното пространство, защото трябва да решат на коя страна са. Затова и така обилно вървят разказите за руски олигарси по света и какво им взели. Руските олигарси са изправени пред много голямо предизвикателство. Дали ще предадат родината си за пари, които спечелиха от нея и въпреки нея. И на тях им дойде реда!!!

Изобщо всичко около тази "война" е много интересно!

Руската държава е мобилизирана по начин невиждан. Всяка област от живота работи там, където е сложена и всичките представляват единен организъм. Военни, дипломати, финанси, социални - всички са на фронта. И моето е най-интересното, глобалистите в Русия засега се подчиняват на Путин. Ще видим какви вътрешни процеси текат. Засега не вярвам на никого за вътрешните процеси в Русия! Ще изчакам моето лично ориентиране.

Едно мога да кажа.

Путин е допуснал елементарната грешка да повярва на Запада и на НАТО за Украйна.

Точно както Горбачов повярва.

Много ме разочарова, не го очаквах от него, който е обучаван да не вярва на никого.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.