На кривата ракета „Борисов“ все нещо й пречи. Как се изложи и с машините?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/na-krivata-raketa-borisov-vse-neshto-y-prechi-kak-se-izlozhi-i-s-mashinite/1070 SvobodnoSlovo.eu
На кривата ракета „Борисов“ все нещо й пречи. Как се изложи и с машините?

В петък, 14-и октомври, в „ЕвроДикоФ“:

Шоуто ще започне още в 20 ч., защото директно в студиото ще бъде Костадин Костадинов. Очакваме отговор на въпроса, поставен от Нострадамуса: „предлагани ли са му 10 млн. евро за правилно гласуване?“ Ще устои ли Костадинов на започналите свалки от страна на мачото Борисов? Защо бе патентовата от негови хора марката „Костя Копейкин“? Ще има ли чуждестранни агенти сред медиите? Ще раздава ли награди за продажна журналистика?

В сряда двама министри - Шишков и Дерменджиев, изненадващо оповестиха данни, за които се шушука от години. А именно, че магистралите у нас се строят хем по-тесни, хем по-тънки. Резултатът - освен всичко друго, спестени десетки (да кажем) милиони на строителя.

Богдан Милчев обаче, има коренно различен поглед към пресконференцията, както и много ясен поглед защо Румен Радев мълчи цяла година за поискания подкуп от заместник-министър Захари Христов.

Бившият шеф на БАБХ проф. Христо Даскалов даде много интервюта, но в петък може би за пръв път, ще го чуем по темата „какво предприе прокуратурата, за да докаже подкупа, който Пламен Моллов му е предлагал?“ Как Моллов реагира на поканата ни по същата тема? Даскалов с много сензационна информация защо само някои сгради на границата са обявени за зона от национална сигурност, а други си остават на разположение на една добре известна лаборатория.

След като Борис Бонев направи на нищо строителството в Столичната община, искахме да чуем зам.-кмета Джоргов, отговорен точно за това направление. Каква бе реакцията и какво му предложихме?

Министър Велислав Минеков след уникалното му пътуване до Ватикана и назад.

Единица мярка за наглост - наистина ли бившият шеф на Правителствена болница Любомир Спасов се кандидатира пак да бъде шеф?

На кривата ракета „Борисов“ все нещо й пречи. Как се изложи и с машините?. Ще се престраши ли най-после да покани на дебат Асен и Киро?

Марсианецът Гешев каца във Факултета и започва да се чуди и да се вайка. Дотук - добре. А кога ще стори нещо и за корупцията при очевадните факти?

Дванайсет години размотаваха Огнян Донев с измислено обвинение за данъчни престъпления. Преди гостуването му на 21-ви този месец, този петък адвокатката му Инна Лулчева ще хвърли светлина върху тъмната и гадна поръчка срещу един от най-големите бизнесмени на България.

„ЕвроДикоФ“ - петък - 20 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.