На пръв поглед наркоманите нападнаха паметника, но истината е, че с вандализма си те поругаха името на Васил Левски

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/na-prav-pogled-narkomanite-napadnaha-pametnika-no-istinata-e-che-s-vandalizma-si-te-porugaha-imeto-na-vasil-levski/115076 SvobodnoSlovo.eu
На пръв поглед наркоманите нападнаха паметника, но истината е, че с вандализма си те поругаха името на Васил Левски

На пръв поглед наркоманите нападнаха паметника, но истината е, че с вандализма си те поругаха името на Васил Левски. 

Вдигнаха ръка срещу личността, която най-пълно олицетворява българщината и съгласието между нас - народа на тази страна. Ако властта не накаже сурово тази измет, то ние, като общество, е нужно да се вдигнем и да не позволим поругаването да остане ненаказано. 

И това не заради паметника, нито дори заради ограбените и пребити жени, а заради покушението върху основите на нашето национално съгласие. 

Заради опита да се вбие клин в съзнанието ни. Клин “за” и “против” Левски. 

Самата възможност някакъв футболен клуб да носи това име е порочна, но след като този клуб е поел тази огромна отговорност - длъжен е да излезе с позиция и да се разграничи от нехранимайковците. 

Левски е свято име в народностната ни памет. Не е допустимо шайка разюздани наркомани да го петнят!

Христо Христов

6 Коментара

Глас от народо

преди 9 месеца

Оти се косите ве.Те ,братята рушняци са образували дело срещу лумпените.Че ги осъдят и че им пратат ора Дека ,че ги скръцкат.

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

Унгария в момента е домакин на Световното първенство по лека атлетика. Световните телевизии дават Будапеща. Реклама на Унгария. България е домакин на звънци, въшки и Дебора с Лияна Панделиева

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

Борислава Йовчева, известна като Мис Гащи, след като напуснала Барселона с детето си, което се казва Ема, сега живее в Истанбул. Впрочем, каква се пада Ема на внуците на Бойко? Абе, къде е Бойко…

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

Искам да направя изявление. Искам ясно да кажа и дебело да подчертая (както винаги се изразяват в село Хаджидимово), че одобрявам сглобката, ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС, харесвам Денков и обичам Боци. Искам нови закони, нова конституция и предлагам България да се прекръсти на Нов Югоизточен Хавай. Столицата ни да се казва Кийф. А Стара Загора да се казва Млада Дебора.

Коментирай

Навремето

преди 9 месеца

след един бой на стадиона бай Тошо реши кардинално нещата. Тутакси преименува двата отбора участващи в цирка - Витоша и Средец. Изобщо откъде накъде сбирток от ритнитопковци ще носи имената на национални герои. А специално т. нар. агитка на "Левски" отдавна е свърталище на столичния кримиконтингент

Коментирай

Моите имена

преди 8 месеца

Изобщо не си дават сметка под какви имена съществуват - "Левски", "Ботев" - и вършат безумните си и скверни действия.... Аз съм "за" да се забрани използването на имена на национални герои за всякакви видове спортни и подобни клубове.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.