Нали сте виждали как пърпа кокошка веднага след като и отрежат главата, те представляват в момента точно това

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nali-ste-vizhdali-kak-parpa-kokoshka-vednaga-sled-kato-i-otrezhat-glavata-te-predstavlyavat-v-momenta-tochno-tova/4309 SvobodnoSlovo.eu
Нали сте виждали как пърпа кокошка веднага след като и отрежат главата, те представляват в момента точно това

Отрицателната многогодишна селекция на Бойко Борисов този път се обърна срещу него. Вече по-малко от 24 часа, неговите пумпали се намериха на автопилот и в страхът и обърканоста си изглеждат повече от смешни и жалки.

Няма я главата на мафията, а всяка мафия е структурирана на централизиран принцип. Нали сте виждали как пърпа кокошка веднага след като и отрежат главата, те представляват в момента точно това.

Слушах ги снощи пред къщата му, както и тази сутрин пред МС. Не си заслужава дори да ги коментира човек. Изгубени, неориентирани палячовци, които използва години наред Борисов, а те живееха с илюзията си че са нещо, че са някой.

Утре излиза официално и докладът на европрокуратурата със списъкът на разследванията по държави. За България те са 120 според думите на Кьовеши. И всеки ще се запита, как прокуратурата е започнала за година 120 а Гешев нищо от тези 120, а и ще разбере, защо тя публично каза, че срещата з с гл. Прокурор е била формална и от вежливост.

Може ли ден преди да излезе найнията доклад да се срещне с гл. Прокурор и да не пророни о дума пред него по темата. Ами нещата се завъртат сериозно, кой каквото и да ми каже.

Петър Бояджиев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.