Наркопрезидентът Шут Зеленский освен да виси пред камерата и да си излива отклоненията и да занимава цял свят с особата си, нещо друго прави ли?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/narkoprezidentat-shut-zelenskiy-osven-da-visi-pred-kamerata-i-da-si-izliva-otkloneniyata-i-da-zanimava-cyal-svyat-s-osobata-si-neshto-drugo-pravi-li/4126 SvobodnoSlovo.eu
Наркопрезидентът Шут Зеленский освен да виси пред камерата и да си излива отклоненията и да занимава цял свят с особата си, нещо друго прави ли?

Наркопрезидентът Шут Зеленский освен да виси пред камерата и да си излива отклоненията и да занимава цял свят с особата си, нещо друго прави ли? Изобщо остава ли му време да прави нещо друго, освен да кибичи пред камерите?

Всъщност именно той докара държавата си до война. С подкрепата си за икономическите интереси на Байдън в Украйна, с допускането САЩ да изградят биолаборатории за оръжие там, с насърчаването и подкрепянето на нацистите на Азов и Айдар. С това, че наричаше всички неукраинци "организми". Сега е много учуден, че му се връща. И ни занимава всички нас. И ни въвлича във война.

Крайно време е да спре наркотиците и простотиите. И сам да си плаща цената на грешките!

Елена Гунчева

Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.