НАСТОЯВАМ ПРОСТО КИРО НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nastoyavam-prosto-kiro-nezabavno-da-bade-arestuvan/4278 SvobodnoSlovo.eu
НАСТОЯВАМ ПРОСТО КИРО НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН

Като съзнателен гражданин, в изпълнение на своето задължение да сезирам компетентните органи при данни за престъпление, искам да уведомя прокуратурата на Република България за моите съмнения, че лицето КП е извършил престъпление. Посочвам следните доказателства:

1. В деня Х прочетох в национелен вестник, че Кирил Петков е извършил нарушение на Конституцията, както и че е подписал декларация с невярно съдържание, с което е нарушил чл. 313 от Наказателния кодекс.

2. В деня Y прочетох в социалните мрежи, че Кирил Петков е измамник и много на брой граждани основателно се усъмниха в образователната му степен и завършването на образование в Харвард.

3. В деня Z Кирил Петков извърши жестока гавра с българския език, на която съм свидетел с личните си уши. Пред целокупното Народно събрание, на изслушване в изпълнение на задълженията му като премиер, спомена думата "кУрУлация", с което освен подигравка с българския език, осъществи и уронване престижа на Министески съвет и България като цяло.

4. От втсъпването си в длъжност досега лицето се подиграва на българските граждани, като лъже патологично. Истеричните жестове и мимики лично аз отдавам на определени субстанции, с които поддържа доброто си настроение.

5. Заподозряното от мен лице осъществява и деянието "държавна измяна", като работи за чужди интереси. Посочвам следните доказателства - негови изказвания в медиите, както и съмненията на около 80 % от българските граждани за това.

6. За лицето в социалните мрежи и в голяма част от медиите се изразяват съмнения в душевното равновесие и психическо състояние, което вероятно представлява упражняване на високоотговорна държавна функция в състояние, в което не може да я упражнява. За пълнота на изложението ще посоча, че много български граждани се съмняват, че диагнозата е "идиот" и "олигофрен".

Като мога да подкрепя твърденията си с изрезки от вестници, извадки от гугъл и скрийншот от социалните мрежи, моля незабавво да извършите задържане под стража, както и да повдигнете обвинения.

Иван Георгиев

Facebook

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.