Най-голямата измама вече е в ход! Ще го напиша и ще го кажа само веднъж! РЕФЕРЕНДУМ НЯМА ДА ИМА!!!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nay-golyamata-izmama-veche-e-v-hod-shte-go-napisha-i-shte-go-kazha-samo-vednazh-referendum-nyama-da-ima/44091 SvobodnoSlovo.eu
Най-голямата измама вече е в ход! Ще го напиша и ще го кажа само веднъж!         РЕФЕРЕНДУМ НЯМА ДА ИМА!!!

Най-голямата измама вече е в ход! Ще го напиша и ще го кажа само веднъж!

РЕФЕРЕНДУМ НЯМА ДА ИМА!!!

Мероприятието е организирано с цел да ви отвлече вниманието, докато в същото време се подготвя ограбването! Неслучайно в състава на инициативния комитет не се включи Костадинов, който публично обясняваше, че всичко свързано с партията се осъществява само от партийни членове, а сега изведнъж в инициативния комитет се включиха безпартийни и представители на граждански сдружения, каквито Костадинов забрани да се включват в листите за депутати!

Признавам, че ще ми бъде много трудно след няколко месеца отново да изрека изречението - Аз казах ли ви?

Димитър Байрактаров

11 Коментара

Червената шапчица

1 year before

Димитър Байрактаров, съдружника на Валерката в нфсб, помним те… и ти, га яде кифтета не рива, а… сега що цивриш?

Коментирай

ИвайлоК

1 year before

Днес се подписах в подписката на Възраждане. Но имам усещане, че нещо не е наред с нея... - например липсва обявяване на местата за събиране на подписи и по кое време се извършва - хората трябва да влязат лично в контакт с активист на Възраждане (по телефона или имейла, като преди това трябва да открият тези телефони), за да разберат къде и кога могат да се подпишат. Лично аз очаквах в големия град (живея в София) да има разлепени листовки с изброяване на местата за подписване - така както преди изборите Възраждане даваше изчерпателна информация за кандидатите си, но на практика сега информация няма. А за България този референдум е по-важен от всякакви избори! И не съм сигурен дали Възраждане си дават сметка, че тази подписка е сериозен изпит за тях - ако не го вземат - поправителен за тях няма да има. Ако това ги интересува, разбира се.

Коментирай

t_dakov

1 year before

Ивайло, що ги разправяш тези глупости. Никой не казал, че трябва да звъниш по телефони за да получиш информация къде и кога да подпишеш подписката. Влизаш в сайта на Възраждане и четеш. Може и по пощата да пратиш бланката. Не полудявай от параноя.

Коментирай

t_dakov

1 year before

Ивайло, я погледни в секция Често задавани въпроси за референдум за ................." Ко пише там? Пише ли къде и как може да се подпишеш? Пише. Или си глупак или не можеш да четеш или си провокатор. Явно, че нивото ти не е като моето.

Коментирай

хамалин

1 year before

съгласен съм с ивайло ( много нямат смарт и комп,пък и е губи време да се ровиш ). да добавя и друг момент:помните ли какви ги разправяше костадинов,че ако пп продаде каузата македония,възраждане ще изкара народа на площадите

Коментирай

t_dakov

1 year before

Тъй като живея в Пловдив, мога да ти кажа, че хората се организирали сами без много много да чакат - има доброволци по спирките на градския транспорт, пред Кауфланд Кичук Париж, освен официално обявеното място на площада. А колежка ми каза, че доброволци с личните си автомобили обикалят близките села. Да не би да чакаш някой да те хване за ръчичка и да те заведе да се подпишеш? От всички нас зависи, не само от Възраждане дали ще се подпишем и дали ще кажем на други да се подпишат. Ама нали трябва да си мрънкаме. Сигурен съм че и в другите градове хората се справят много добре със събирането на подписите.

Коментирай

Дани С.

1 year before

Всъщност провокаторът е Байрактаров. Но какво можем да очакваме от политически противник на Възраждане?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.