Най-хубавото на Кирил Петков беше, че не е Борисов. Ама се оказа, че и това не е така и този задмина онзи

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nay-hubavoto-na-kiril-petkov-beshe-che-ne-e-borisov-ama-se-okaza-che-i-tova-ne-e-taka-i-tozi-zadmina-onzi/2380 SvobodnoSlovo.eu
Най-хубавото на Кирил Петков беше, че не е Борисов. Ама се оказа, че и това не е така и този задмина онзи

Най-хубавото на Кирил Петков беше, че не е Борисов. Ама се оказа, че и това не е така и този задмина онзи. Общо взето промяната може да се обобщи с думите на една жена, която днес огорчено си говореше с приятелка: "То аз им вярвах, защото бяха едни млади, красиви и образовани и за да се махне ГЕРБ. Ама тия се оказаха по-калпазани и от ония.".

Та такава е ситуацията. Не, че Борисов става. Категорично не трябва да се допуска ГЕРБ вече във властта. Но да не забравяме, че и по-лошо винаги може да стане. Национално предателство, облечено във власт - това е управлението на кабинета "Петков". Заедно със срамните скандали от първия ден на неговото управление.

Краят на сагата се вижда. Но ако не искаме агонията да продължава, този път трябва сериозно да мислим какви хора избираме да ни представляват. Може да не са млади, красиви и завършили Харвард, важното е да са почтени, морални, с критично мислене, интелигентни и най-важното - родолюбиви. Хора, които знаят какво да правят в управлението. А не такива, които само козируват и изпълняват.

Време е за промяна в нашето мислене, за да не получаваме винаги от същото.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.