Най-тъпите две мнения в момента, от които страдат отново масово знаещи и незнаещ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nay-tapite-dve-mneniya-v-momenta-ot-koito-stradat-otnovo-masovo-znaeshti-i-neznaesht/4648 SvobodnoSlovo.eu
Най-тъпите две мнения в момента, от които страдат отново масово знаещи и незнаещ

Най-тъпите две мнения в момента, от които страдат отново масово знаещи и незнаещи.

1. Путин влязъл в някакъв капан и не знаел как да излезе, затънал бил и нямало да излезе.

2. Русия ще бъде съсипана от санкциите.

И още една тъпа мъгла върви и тя е, че сега в Украйна е като тогава в Ирак и сега Русия е като тогава САЩ. Ама за това ще пиша друг път. Тук в това блато са затънали и професори, и историци, за обикновените редници не говоря.

Аз не зная защо при всяка ситуация се озовавам на едно малко островче, на което има съвсем малко хора, не това е моята съдба. Всеки път!

Да си мислиш, че Путин не знае какво прави и да мислиш, че той страда от някакви своеволни произволни действия, означава само едно - непознаване нито на Русия, нито на Путин, нито на политиката му. Години наред той говори, никой не слуша, малцина го чуха изобщо. И сега, олеле, диктатор и мерзавец, и психопат! Просто да полудееш от тъпотия!!!

Да мислиш, че Русия ще бъде съсипана от санкциите означава друг вид невежество, отново блато, в което също е потънало почти всичко живо.

Означава, че няма поглед върху процесите в света и в Русия, няма разбиране на глобалните процеси, които вървят от години. Няма никаква яснота какво и защо става.

Понеже тази тема със санкциите е твърде непозната освен за тесни специалисти и то с разбиране за реалността сега, не преди 2, 5, 10, 20 години, има такива манипулации и заблуди, че също полудявам от липсата на знания и задълбочено разсъждение.

В момента в света на умните и красивите, тоест в Европа и Северна Америка и колониите им, се извършва лек дискриминационен геноцид над руското население. Де що има руснаци са подложени на жестоки проблеми, включително им се отказва лечение.

В бъдеще пак ще пиша за това, но руските олигарси се озоваха в невероятната обстановка да не могат да ползват това, което имат. Тоест, разкрачен стоеж между Русия и Запада със всички последици. Капиталите им са блокирани и в Русия като западни и в Европа като руски. Положение без аналог и поради това неизследвано и само много будни и умни хора го отразяват и анализират, броят се на пръстите на едната ръка. Как при положение, че имаме поне 100 абсолютно нови параметъра за нещата, ще ми правиш анализ и заключения, че Русия видиш ли загивала, а Путин бил малоумен? Това да ви е Киро от Петково!!!???

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.