Не, няма как българите да повярваме, че справедливостта у нас някога ще съществува

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-nyama-kak-balgarite-da-povyarvame-che-spravedlivostta-u-nas-nyakoga-shte-sashtestvuva/4672 SvobodnoSlovo.eu
Не, няма как българите да повярваме, че справедливостта у нас някога ще съществува

ДЕВЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР за Кристиян Николов за убийството на Милен Цветков.

От искането на прокуратурата за умишлено убийство, то е преквалифицирано в смърт по непредпазливост.

Хей така, без да искаш се надрусваш до неадекватност, без да искаш подкарваш мощен джип като бесен и съвсем без да искаш убиваш невинен човек. С дрогирания водач съвсем без да искат са неговото гадже и депутатски син, които не искали да развалят кефа на дрогирания си приятел. Те са живи и здрави и не - те не носят абсолютно никаква отговорност.

Готвачът Андре Токев, шофирал по джанти, но не причинил вреда никому, бе осъден почти мигновено на 9 месеца затвор. Това е почти една година. А когато с престъпното си поведение Кристиян Николов е причина за нечия смърт - 9 години. Непредпазлив бил младият мъж.

След повече от две години разтакаване, домашен арест и куп жалейки колко добро е момчето Кристиян, той ще плати за смъртта на невинен човек с около реални 5 години зад решетките. И забележете - не може да управлява кола за срок от 10 години. Тоест само година след като изтече срокът на присъдата, той пак сяда зад волана и юрка мощни коли, вози готини гаджета и се радва на живота.

Не, няма как българите да повярваме, че справедливостта у нас някога ще съществува.

Лияна Панделиева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.