НЕ ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-podkrepyam-protestite-na-policaite/13139 SvobodnoSlovo.eu
НЕ ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ!

Защото влязоха в престъпна колаборация с мутрите и допуснаха да са маша на една частна охранителна фирма, изпратена на площада, за да предизвика безредици и полицейски произвол и насилие.

Знам, че възнагражденията на униформените са несправедливо ниски и уловията при които работят са неприлично примитивни за XXI в., в който живеем. Но полицаите трябва да си дават сметка, че българските протестиращи не са като протестиращите в Гърция, Франция, Венецуела и др. страни, където демонстрантите замерят силите на реда не с яйца и домати, ами хвърлят камъни и коктейли "Молотов". Нашата полиция се превърна в ятак и преторианска гвардия на една очевидно престъпна власт. И, ако полицаите не си харесват службата, да напуснат и да се захванат с други по-доходоносни поприща. Частните охранителни фирми сигурно имат свободни щатове.

Любо КОЛЬОВСКИ

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.