Не разбирам кой продължава да подкукуросва Украйна са се бие с Русия?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-razbiram-koy-prodalzhava-da-podkukurosva-ukrayna-sa-se-bie-s-rusiya/4964 SvobodnoSlovo.eu
Не разбирам кой продължава да подкукуросва Украйна са се бие с Русия?

Не разбирам защо Зеленски иска да воюва с Русия. По-точно не разбирам как не разбира, че това означава край за държавата му. Не разбирам кой продължава да подкукуросва Украйна са се бие с Русия?

Иначе разбирам омразата на украинци към Русия, тя е по рождение у много от тях и те са готови да умрат заради тази омраза. Само че, за разлика от други пъти, всъщност не знам дали някога някой щеше да я защитава, сега Украйна не може да разчита на никой съюзник. Как ще се биеш с Русия бе, идиот театрален?

И да попитам политикоректно нагласените приятели тук и извън фейсбук, които повтарят като папагали и историята, и медицината, и политиката на тефлоновите глобал либерални кратуни, знаят ли къде е Одеса и какво се случи там преди 8 години? И дали тогава Минските споразумения бяха спазени и дали тогава Западът си мръдна пръста за подпалените руснаци?

А?

Знаете ли това, говорещи глави?

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.