Не трябва да допуснем България да се превърне в средство за постигане на чужди интереси

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ne-tryabva-da-dopusnem-balgariya-da-se-prevarne-v-sredstvo-za-postigane-na-chuzhdi-interesi/4198 SvobodnoSlovo.eu
Не трябва да допуснем България да се превърне в средство за постигане на чужди интереси

Наближава времето да отвоюваме Отечеството от кликата. България, това е българският народ, а не самозвани, набедени и поставили се в услуга на чужд господар политици.

Стига експерименти и заблуди, че някой е загрижен за нас. Народе, да излизаме от състоянието на измамното опиянение, че тези жалки, неспособни индивиди, управляващи в момента, са в състояние да създадат условия за развитие на страната ни. Не виждате ли, че нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.

Това е най-срамното и неспособно управление. Вече 100 дни сме в състояние на свободно падане. Използвайки ситуацията с конфликта в Украйна те настървено разграбват малкото, което е останало в свой интерес.

Превърнаха страната във враг на Русия, но не и народа. Безпардонна шуробаджанащина по всички етажи на властта; въпиюща неспособност да направят План за възстановяване и устойчивост; отвратителна сервилност към менторите си; потъпкване и отнемане на елементарни човешки права и свободи; тотална цензура и престъпна пропаганда; призиви към саморазправа на инакомислещите с фашизоидни наченки; използване на езика на омразата с цел дълбоко разделение на обществото ни, защото разделен и стресиран народ лесно се управлява. Те ще унищожат България!

Онзи ококореният заяви, че няма да преговаря за нов договор с Газпром, а не е осигурил други източници. Това е енергиен геноцид. Аз не съм съгласен да се лишим от руския газ, няма по-евтин и има изградена инфраструктура.

Предлагам на цялата тази пасмина да се диверсифицират от народа и да напуснат пределите на Отечеството! Хора, не вярвайте на пропагандаторите, те са бивши агенти на тоталитарните служби, а днес са агенти на чужди служби. С една дума предатели. В слабостта им да боравят с факти и казват истината не се свенят да обиждат и преповтарят опорките, спуснати от САЩ.

Не трябва да допуснем България да се превърне в средство за постигане на чужди интереси. Страната ни трябва да се превърне в остров на неутралитет!

Всичко се състои в нашите задружни усилия, за да я има нашата Татковина!

Димитър Шивиков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.