Нека ви разкажа как в момента янките предизвикаха разширяване на кризата в Европа

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/neka-vi-razkazha-kak-v-momenta-yankite-predizvikaha-razshiryavane-na-krizata-v-evropa/4854 SvobodnoSlovo.eu
Нека ви разкажа как в момента янките предизвикаха разширяване на кризата в Европа

Нека ви разкажа как в момента янките предизвикаха разширяване на кризата в Европа.

Под натиск Европейската комисия обяви, че изключва Русия от международната система за разплащане SWIFT. По този начин под натиск от янките ЕС извърши ритуалното си самоубийство!

Какво означават действията на ЕК?

Означават, че сега Русия дори да иска да достави газ и петрол няма как да го направи, тъй като не може да си получи парите. Сиреч янките създават умишлено тежка енергийна криза в ЕС, което ще им донесе многомилиардни печалби за сметка на мъката на милиони европейци.

Надявам се вече и слепите да разберат, защо янките правеха всичко възможно да има конфликт в Украйна и защо инсталираха послушни правителства в Европа!

Повярвайте, истинската война тепърва предстои и тя не е в Украйна! Естествено, че тази гледна точка няма да я чуете в продажните медии, въпреки, че тя засяга поминъка и живота на всички българи, които трябва да знаят истината!

Янките имат биолаборатории на терирторията на Украйна, в които никой не знае какво се прави! Нищо чудно да бъдем наръсени и от поредната чума тяхно производство! На този линк можете да чуете последното смразяващо разследване на моята колежка Диляна Гайтанджиева, за което българските мисирки мълчат:

https://ren.tv/news/v-mire/944516-zhurnalist-ob-udalenii-dannykh-o-biolaboratoriiakh-na-ukraine-eto-tsenzura?utm_source=twitter&utm_medium=social

Мога само да гадая какво са намислили янките?

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.