НЕЩО НЕРЕДНО ДА ВИЖДАТЕ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/neshto-neredno-da-vizhdate/465 SvobodnoSlovo.eu
НЕЩО НЕРЕДНО ДА ВИЖДАТЕ?

Може да бъде изображение с 1 човек

Съвсем спокойно български журналисти /а и чужди такива/ обсъждат как демократите в САЩ /Да живей! Ураааа!/, са фалшифицирали изборите. Дори няма намек за възмущение. Целият свят прочете как са гласували умрели, какви нередности са открити и въпреки всичко никой не ги постави под съмнение и не оспори, че Байдън е законно избран. Явно, след като Путин не се е намесил в изборите, всичко друго е законно, според прекрасния нов свят.

Американският президент е, меко казано, странен и навежда на мисли, че се нуждае от много спокойствие, ненапрегнати разговори и ненатоварващи разходки, без да му се възлага по-голяма отговорност от тази да разходи кучето си. Въпреки това, той е начело на държава, която с едно копче може да предизвика ядрена война, държава, която се издържа и храни от войните. Имам познати в САЩ, които не са очаровани от начина, по който се променя живота им - увеличаваща се престъпност, режим на тока, недостиг на някои стоки, голяма инфлация, загуба на работни места. Напрежение, което се изостря вътре в държавата, а президентът им тръгнал другите държави да оправя!

Арогантност в престъпленията, наглост в политиката, агресия в действията. Това е САЩ! И това го разпространяват като проказа в цял свят. Купуват си цели политически елити и държави. Една от които е нашата. И ще завлекат и нас в пропастта.

А сега се върнете на повода за публикацията - фалшифицирани изборни резултати в държавата, която ни тикате като пример за демокрация. А какво да очаквате тук?

Впрочем в България не се допуска в парламента нито един лидер и партия, които мислят за България. Само проекти - такива, нарочени за управляващи и такива, нарочени за контролирана опозиция. И докато не изкореним голямото зло, няма да оправим нашите неща в държавата. Трябва да знаем кой е врагът!!!

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.