Нетаняху не е за болницата, той е за затвора

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/netanyahu-ne-e-za-bolnicata-toy-e-za-zatvora/130860 SvobodnoSlovo.eu
Нетаняху не е за болницата, той е за затвора

Израел не спира агресията. Вчера обяви, че ако Иран отвърне по какъвто и да е начин за убийството на генерал Захеди, Израел ще нападне Иран! Умопомрачително е! Значи убиваш хора от друга държава и след това нападаш държавата им, ако се опитат да те поставят на място. И Путин е виновен! Когато САЩ или Израел нападат други държави и избиват населението им, е добро и всичко е наред, демократично е, правилно е.

Когато Русия или някой друг прави това, е много лошо, диктатура, ужас и целият свят трябва да реагира, заклейми и осъди. Ама какви са тези закони? Истинската цел зад убийството на Захеди е ВЪВЛИЧАНЕТО НА САЩ ВЪВ ВОЙНА С ИРАН. Което прави Израел не просто терористична държава, но огромен геополитически проблем, опасен проблем. Защото заради намеренията на шепа крайно национализирани евреи да подчинят света на мюсюлманите на себе си, е застрашена цялата международна сигурност.

Разбира се, че Путин е виновен! Вчера Байдън е звънял на пожар на Си, да го моли Китай да не се намесва в ситуацията!!! Представяте ли си докъде е стигнало безумието? Защото пък ако Китай се намеси, не на страната на Израел разбира се, не знам дали ще остане и косъмче еврейско в Близкия Изток.

Нетаняху не е за болницата, той е за затвора.

Анастасия Гешева

2 Коментара

Петър Видолов

преди 3 седмици

Нетаняху не е за болница, той не е и за затвор! Той е за могила!

Коментирай

Петър Видолов

преди 3 седмици

Нетаняху не е за болница, той не е и за затвор! Той е за могила!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.