НИДЕРЛАНДИЯ Е ПРАВА!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/niderlandiya-e-prava/26182 SvobodnoSlovo.eu
НИДЕРЛАНДИЯ Е ПРАВА!

Как да ни приемат, братя, в Шенген, България заедно с Румъния, след като румънците са осъдили за корупция над 15 000 души, включително двама премиери и десетки министри, както и стотици политици и депутати, кметове, държавни чиновници, полицаи и др., всички за корупция, а ние в нашата свръхкорумпирана и окрадена до шушка от алчни политици и олигарси държавица, бъкана с нощни шкафчета със златни кюлчета и с десетки пачки банкноти по 500€, за 33 години нямаме нито един осъден!

Разликата има, нали?

А истината е една:

България е корумпирана държава и няма място в Шенген.

Цинизъм е да отричаш реалните факти, които всички виждаме и всички знаем, да вдигаш юмрук като подпит юнак в кварталната кръчма!

Впрочем, ако си тъп, ти няма как да разбереш какво става около теб, привиждат ти се разни чудесии, вземаш желаното за действително, роптаеш, сърдиш се, ругаеш, обвиняваш, и се мислиш за много велик, забравяйки, че си си просто един див селянин със зелени чорапи.

акад Петър Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.