НИЕ СИ ГО ХАРЕСВАМЕ ПЕЕВСКИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nie-si-go-haresvame-peevski/11997 SvobodnoSlovo.eu
НИЕ СИ ГО ХАРЕСВАМЕ ПЕЕВСКИ

Данчо Ментата заяви, че ДПС си харесвало Пеевски и нямали намерение да се разделят с него. Направо все едно майка му са. Като си го харесвате, вземете си го у вас, не ни го натрапвайте на нас!

Не искам да кажа, че Пеевски е глупав. Напротив, играч е и то много по-добър от Онуй. И дърпа конците и разпределя порциите. Един от кукловодите или от най-близките им хора. Само, че ние не го харесваме. Защото алчността за власт и пари премина всякакви граници, а методите на снабдяването с тях се родеят с тези на африкански канибал.

Крайно време е мафията на България да разбере, че няма как да управлява. Откъсването на опашката не помага, когато цялата ти същност крещи, че си престъпник. И когато и методите ти са престъпни и нагли. Не става! Вместо с оръжия, сега убивате хората със закони и безхаберие. Но резултатът е същият, даже вторият метод дава повече жертви. Никой няма да търпи дълго време това. Включително тези, които ви крепят отвън. Защото идва времето, когато ще стане неудобно дори да казват, че ви познават. И краят ви ще бъде като на Саддам!

И .....по-внимателно с харесването!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.