Никога България не е имала по-васално управление и по-лицемерна "опозиция"!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nikoga-balgariya-ne-e-imala-po-vasalno-upravlenie-i-po-licemerna-opoziciya/550 SvobodnoSlovo.eu
Никога България не е имала по-васално управление и по-лицемерна "опозиция"!

Вчера без да се замислят гласуваха за предоставяне на българско оръжие, с което да бъдат убивани руснаци!

Какво ще им попречи утре да гласуват и да изпратят нашите синове да се сражават срещу руските войници, чиито деди умираха на Шипка, за да я има днес България?

Никога България не е имала по-васално управление и по-лицемерна "опозиция"! Никога! За "опозицията" са гласували почти 500 000 души (дали са гласували наистина), но вчера пред парламента протестираха стотина души, от които повечето не са гласували за "опозицията"!

Да, за същата тази лицемерна "опозиция" говоря, която получава милиони левове субсидии и уж беше срещу изпращане на оръжия, но не си мръдна пръста за организирането на мащабен протест, с който да се противопостави на решението на войнолюбците!

Извинявайте, но това е реалността! Скоро ще дойдат и за синовете ни!

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.