Нищо неочаквано не се е случило. Всеки един в парламента беше ясен

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nishto-neochakvano-ne-se-e-sluchilo-vseki-edin-v-parlamenta-beshe-yasen/3209 SvobodnoSlovo.eu
Нищо неочаквано не се е случило. Всеки един в парламента беше ясен

Нищо неочаквано не се е случило. Всеки един в парламента беше ясен. Ясна е и силата отзад, която бутна България в исторически погром. Но погромът е за Прехода, от една година говорим, че той приключва, че ще приключи с най-голямото предателство към България.

Ясни са слугите на силата от Козяк и всичките им сателити. Падението на всички политици и партии. Ще открием поименно тези хора, които извън групата на Възраждане гласуваха против. За човекът на АБВ е ясно, ще разбера и другите кои са. Техните имена трябва да се помнят! Имената на останалите, всичките отиват на бунището на историята. Да, този парламент и това решение имат подкрепата на 10-15% от българите. Това е крайно крайно.

От истерии полза няма!

От тръшкане също.

Поне аз нямам никакво намерение нито да истерясвам, нито да се тръшкам.

Нищо необичайно и неочаквано не се случи. Ето, вижте ги всичките

Да, ще кажа!

От мен накара година говоря, че тези са опасни и вредни. Не били! Ето, сега управляват.

Всички са ясни до един. И БСП, и Славчо, и ДБ, всички. Най-ясни са ГЕРБ.

Случващото се е много последователен генезис на българското общество при тоталитарната диктатура на демокрацията и антикомунизма. И това не е неочаквано. У мен предизвиква скука.

Сега какво?

Не знам, ще видим.

Първо ще преспя, после ще видим.

Оооо, има живот отвъд глобалистите! Пък и нека всичко да лъсне. И войната също.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.