НОВ БЪЛГАРСКИ РЕД

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nov-balgarski-red/11863 SvobodnoSlovo.eu
НОВ БЪЛГАРСКИ РЕД

Светът окончателно откачи. За съжаление вместо водачи и лидери, случайници, поставени като кукли на конци на ръководни позиции, управляват държавите и съюзите. Новото нормално е старото неморално и ненормално. И се опитват да ни го наложат не с осъзнаване, а с откровен терор и натиск.

Това най-вече си личи по промиването на мозъците на децата, които дори не смеят да си помислят, че има нещо нередно в цялата тази работа. Докато дойде ден, в който дженндърпарада със забити розови пера изотзаде /по ПКП/, няма да им прави впечатление.

За разлика от Хаджигенчович например, аз изповядвам напълно консервативни ценности като морал, семейство, деца, родина, уважение и респект към историята и националните ни герои и подозрение към всеки външен, който ни се прави на приятел. Да, аз бих забранила тия да дефилират по улицата с розови или каквито там си искат пера и кожени дрешки. Просто защото тези предпочитания се показват на закрито, а не по улици и площади. Както впрочем не е редно и хетерото да си правят паради и да си развяват предпочитанията. Още повече, пред децата!!!

Аз смятам, че деца трябва да се отглеждат в традиционно семейство, със сключен брак между мъж и жена. Не може да поставяме най-невинните като жертва на собственото ни изкривено мислене. И ще защитавам тази своя позиция, ако ще и всичките либерасти да се натръшкат по земята от мъка!

Аз вярвам, че България трябва да бъде поставяна над всичко. Като това всичко включва Еврогейския съюз, САЩ, Турция, Руси, Китай, Македония, и всичките други държави и съюзи на земята. България ИМА ИНТЕРЕСИ, а не приятели. Там, където имаме интереси, ще бъдем в добри отношения. Но там, където се държат с нас като с местни аборигени, ще бъдат смятани за врагове. Особено пък държави, които са създадени, след като България вече е навършила хилядолетие от историята си.

Аз съм убедена, че ние, българите, отново можем да се справим и да учудим света. Със способността си да оцеляваме в трудностите и да се изправяме, когато враговете ни смятат, че са ни победили, с това, че дори отчаяни, продължаваме да се борим и съпротивляваме, с това, че българите, които са готови на всичко за България, са повече от предателите!

АЗ ВЯРВАМ! НА БЪЛГАРИТЕ И В БЪЛГАРИЯ! Затова нека да си създадем нов български ред, в който да заложим на българското, на историята и традициите ни, на любовта ни към България, към децата ни и към земята ни. Да направим отново своята държава....за пореден път след поредната катастрофа!

Да живее България!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.