НОВИТЕ ЕВРОНАЦИТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/novite-evronacita/4869 SvobodnoSlovo.eu
НОВИТЕ ЕВРОНАЦИТА

С голямо съжаление и в известна степен гузност чета истериите на евронацистите в България. И се чудя, кога така изтървахме здравеопазването, в частност психиатричната помощ. Наши сънародници са откачали бавно и сериозно около нас, а ние не сме им оказали необходимата здравна помощ!

Всъщност войната в Украйна показа истинското грозно лице на западния свят - лице на новия евронацизъм, фашизъм и безчовечност. САЩ водиха последните три десетилетия войни по цял свят, без да се притесняват за броя на избитите от тях жени, деца и старци. Нападаха суверенни държави под лъжливи претекси само с една цел - установяване на господство и контрол в тези държави.

Европейският съюз пък представлява реализираната мечта на АХ - една Европа, командвана от Германия, тотален контрол върху населението и една единствена цел - терор и печалби. ЕС и САЩ си позволиха да поставят под контрол правото на свобода. Под маската на загриженост за нашето здраве /друг път не се сещам за подобна грижа/, установиха тотален контрол върху правото на предвижване, информация, свобода на словото, дори правото на живот. Новите паспорти за ваксинация са като ония нацистки паспорти, с които се е доказвало, че си от правилната страна.

Психодесните по цял свят са в истерия. Но не бяха в истерия при гледките на убивани в Украйна бременни жени - клани със садизъм, присъщ само за нацистите. Европа и САЩ не видяха издигнатите в хитлеристки поздрав ръце на мъжете от "Азов", не видяха убитите деца, не видяха запалените човешки факли. Защото всъщност ФАШИСТИТЕ БЯХА ТЕ!

Новият фашизъм се опитва да установи господство над света. Русия им пречи на плана. Всъщност агресора са САЩ, които се опитват по всякакъв начин да притиснат и заобиколят Русия. Явно Втората Световна Война на нищо не ги е научила. Някой сеща ли се, че тия нацита пуснаха атомни бомби над мирно населениие и избиха стотици хиляди невинни хора само за един ден! Някой спомня ли си за запалените живи виетнамци от напалма, пускан от новите фашисти?

В България нацистките подлоги гордо шестват из медиите. Ей това същество предлага публични мъчения и дори екзекуции на тези, които не са съгласни с американските му господари, от които захлебва. То иначе гладен ще умре с тоя мързел и малоумие, ако не го подпомагат за простотиите, които пише. В нормална държава това същество трябва незабавно да бъде подведено под отговорност. В неговия случай може би - въдворено на принудително лечение.

Тези евронацита са същите, които затвориха децата Ви по къщите. Тези са същите, които Ви оставиха без работа, защото не искате да се ваксинирате. Тези са същите, които съсипаха по указание на господарит си българската икономика. Тези са същите, които приветстваха разформироването и разоръжаването на българската армия, докато я принизиха дотам да стане напълно безпомощсна. Тези са същите, които Ви държат в контролирана мизерия.

Това са новите евронацисти! А историята е показала как свършват всички такива. Днес е време разделно. Когато всеки трябва да избере страна. И е време ние - българите, САМИ ДА УПРАВЛЯВАМЕ ДЪРЖАВАТА СИ! Защото последните 32 години показаха, че напрапените ни политици в голямата си част не са истински българи. А ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ! И ТАКА ЩЕ БЪДЕ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.