НОВОТО ШОУ НА ВМРО КРИЕ ГУЗНА СЪВЕСТ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/novoto-shou-na-vmro-krie-guzna-savest/13413 SvobodnoSlovo.eu
НОВОТО ШОУ НА ВМРО КРИЕ ГУЗНА СЪВЕСТ

Депутатите на ВМРО са изпаднали в религиозен делириум. Днес те фанатично отстояваха идеята си 15 август да е официален празник в националния ни календар.

В мотивите на трапезните войводи четем, че денят, в който Божията майка напуска земния си път и се преселва в Небесното Нетленно Царство, е един от най-големите празници, както Възкресение Христово и Рождество Христово...

Понеже са с гузна съвест, ВМРО-вците поясняват, че неработният ден не би довел до затруднения в трудовия кодекс, тъй като през август хората били в платен отпуск, сиреч никой не работи.

Набожната им идея бе отхвърлена. Какво обаче се крие зад поредното патриотарско шоу?

На 1 август 2017 г. ВМРО, в лицето на своя лидер, подписа Договора за приятелство с Македония и узакони два фалшификата на сръбските комунисти: македонският език и македонската история!

ВМРО капитулира пред македонистите в Скопие, за да може Каракачанов да е в кабинета на ГЕРБ. Иначе НАТО нямаше да приеме в редиците си военен министър, блокирал членството на Македония в пакта.

Три години след този национален позор Каракачанов си посипва главата с пепел и отправя поредния кух ултиматум към Скопие, плашейки македонистите с евровето.

Ясно е като бял ден – колкото ВМРО препъна македонистите за НАТО, толкова ще вдигне червен картон за тяхното еврочленство.

Нито ЕС ще им позволи, нито козируващият в Брюксел ще уважи патриотарския напън на електорално мъртва партия.

И за да не е 1 август Ден на националния позор, ВМРО лансира 15 август за официален празник.

15 август 2021-а наистина ще е неработен ден - но само за вече закритата ВМРО и безработния й лидер.

Ден, в който бивш министър ще се моли за греховете си към България!

Велизар Енчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.