Някак естествено се обединиха вируса и войната. Оказва се, че са свързани събития

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyakak-estestveno-se-obediniha-virusa-i-voynata-okazva-se-che-sa-svarzani-sabitiya/4512 SvobodnoSlovo.eu
Някак естествено се обединиха вируса и войната. Оказва се, че са свързани събития

Някак естествено се обединиха вируса и войната. Оказва се, че са свързани събития. И ако Путин допусна масова ваксинация със собствена ваксина, явно сега е решен да доведе нещата докрай.

Всички велики сили разработват биологични оръжия. Това е регламентирано чрез редица конвенции и международни закони. Някой обаче реши да отвори нова глава в развитието на Земята с биовойни. Добре, тогава да не се сърди, че ще има и обратното действие, разкриване.

Няма къде да мърдат!

Всичко ще си кажат за лабораториите за ДНК и ГМО експерименти, вируси, бактерии и прилепи.

Ако някой само каже още веднъж, че уханския прилеп, дето го яли по пазарите полуеволюиралите китайци, е донесъл онова нещо, значи е изпаднал от клас! Оказа се, че прилепите летят контролирано. По разписание и график.

Да припомня, че ръководител на украинските лаборатории е бил Фаучи, Антъни Фаучи. Познавате ли го?

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.