Някои явно са чели повечко от романите на Джон льо Каре и Богомил Райнов и вече виждат шпиони навсякъде

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyakoi-yavno-sa-cheli-povechko-ot-romanite-na-dzhon-lyo-kare-i-bogomil-raynov-i-veche-vizhdat-shpioni-navsyakade/116945 SvobodnoSlovo.eu
Някои явно са чели повечко от романите на Джон льо Каре и Богомил Райнов и вече виждат шпиони навсякъде

Някои явно са чели повечко от романите на Джон льо Каре и Богомил Райнов и вече виждат шпиони навсякъде. Ама последните изгонени от България са Божий наместници. И това не е шега. Да няма после чудене и маене от типа “каква я мислехме, каква стана”.

Сещам се и за една биоединица, която изпрати православието на майната му😡 А съпругата на тази биоединица громи и порицава всяка неизящна словесност, която дразни изтънчения й слух. И присъства изискано на😡😡😡😡😡 всяко светско събитие😡

Цветеслава Гълъбова

9 Коментара

plamtico

преди 7 месеца

Нас в служба на Бога ги прокълнем тези хора които се гаврят с България.

Коментирай

Person non grat

преди 7 месеца

Следват примера по затварянето на Киевски Печорската лавра. И изгонването на монасите от там . Защо виждам ръката на онова, Фоенното нещо с черните очила? Почерка е същия, стил и метод на неговия бивш работодател.

Коментирай

Мина

преди 7 месеца

Че ще получат наказание от Бог, е повече от сигурно. За съсипването на държавата и народа ни няма да има пощада. За това, че пенсионерите гаснат в мизерия, за бедността и липсата на грижи за болните деца, за умишленото унищожаване на образованието ни, за опитите да подменят историята ни под чужд диктат, възмездие ще има. Майкопродавците не си дават сметка, че за техните грехове ще плащат поколенията им до девето коляно. Но.....нека се радват сега на жълтите стотинки, които им подхвърлят за предателството. Жалки човечета.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Буля Цвецке, твоя Румен Радев произнесе една от най-ястребовите речи на тазгодишната сесия, с което прослави за пореден път глупостта на България. - Това написа Анастасия Гешева.

Коментирай

Борис

преди 7 месеца

Госпожо ГЪЛЪБОВА!Много Ви уважавам,но още повече, ако се дистанцирате от Лудия шапкар-продажник,който всъщност е маскиран ястреб!Нали знаете-ястребите изтребват гълъбите! Колкото до тези,които визирате-какъв Джон Льо Каре,какъв Б.Райнов,та те и Винету не са прочели!Те виждат бели мишки и шпиони дори и в ТЧ!Белият лабораторен плъх-МП нали за това е турен от Козяк. Колкото до т.н."служби",те не смеят да п@ъднат без Лудия шапкар да им разреши.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.