Някой нещо да каже за националите по футбол? Вълнуващо беше, как им се размина само с 3 гола

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyakoy-neshto-da-kazhe-za-nacionalite-po-futbol-valnuvashto-beshe-kak-im-se-razmina-samo-s-3-gola/53952 SvobodnoSlovo.eu
Някой нещо да каже за националите по футбол? Вълнуващо беше, как им се размина само с 3 гола

Някой нещо да каже за националите по футбол?

Вълнуващо беше, как им се размина само с 3 гола от толкова слаб отбор като унгарския в момента...

На дъното сме откакто финансирането на футбола влезе в мутренски ръце, хазартни фирми, полулегален бизнес, контрабанди и т. н. И откакто Боеко започна да раздава футболни клубове на този и на онзи едър бизнесмен. И стройна система с уредени мачове.

Докато е това непоклатимо статукво, не трябва да очакваме друго. През 90-те се събраха футболисти, излезли от държавни клубове, купени и тренирани в Европа, те за кратко направиха силен отбор. Оттогава насам е само търговия с играчи и мачове.

И ще гледаме мъчително как тичат безцелно, безсмислени пасове, не могат да си подадат топката, не могат да я спрат,, гледат като тръстики как минават между тях противникови играчи и т. н.

Иван Бакалов

3 Коментара

Бродяга

преди 2 месеца

Ами що да кажем за националният ни футбол, Иване? За футбола ни, като за умрЕл - или добро, или нищо... Че то българският футбол, като държавата ни, като политиката ни - хубава работа, ама......Българска!......

Коментирай

trans - gender

преди 2 месеца

Перуци, нема се даваш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.