Нямам никаква илюзия, че в България демокрацията въобще не е стъпвала, нито съм срещал автентичен жив демократ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/nyamam-nikakva-ilyuziya-che-v-balgariya-demokraciyata-vaobshte-ne-e-stapvala-nito-sam-sreshtal-avtentichen-zhiv-demokrat/325 SvobodnoSlovo.eu
Нямам никаква илюзия, че в България демокрацията въобще не е стъпвала, нито съм срещал автентичен жив демократ

Не зная докъде ще стигне наглостта на някои наши и външни изявени евроатлантици -ястреби, но съм сигурен, че ще ги сполети лоша поличба. Зная, че и те като нарко-Зеля разчитат на помощ от приятел, но има строги граници, които те отдавна нарушиха.

Нямам никаква илюзия, че в България демокрацията въобще не е стъпвала, нито съм срещал автентичен жив демократ. Виж пунта-мара льохмани, които се изживяват като демократични стожери съм виждал много, както и обикновени гепачи. Нищо друго. Това, което предстои няма да бъде война срещу демокрацията и лайняните форми на тия които искат да я представляват, а война за въстановяване на нормалното, човешкото и разумното на планетата Земя. Разбирам, че някои хора много искат другите да живеят в техния организиран хаос, но това няма да им се случи. Временно да, но за дълго не!

Определено светът на някоя си фон дер Лаиен и корумпирания й съпруг не е моя свят, нито на предишния ни ръководител на ЕК, който беше вечно пият като тараба. Не виждам нито у нас, нито в ЕС нещо живо от което да извира истина и живот. Това са високоплатени гробари в истинския смисъл на думата, които погубват с лека ръка съдбите на милиони невинни хора. Аз съм само една от техните допустими жертви и никога няма да им го простя! Нито ще проявя милост, когато дойде техния час. А той винаги и неизбежно идва.

И не лоялните като мен хора започнаха тази война! А те, презрените от небето и от земята.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.