ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ НА РУСКИЯ ВЪПРОС

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/okonchatelnoto-reshenie-na-ruskiya-vapros/4356 SvobodnoSlovo.eu
ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ НА РУСКИЯ ВЪПРОС

"Книги, писани от евреи, били изгаряни, имало е системен тормоз, насилствени атаки и били активно потиснати. Евреите били лишени от техните граждански и човешки права и скоро след това напълно премахнати от Немското общество.

Нюрнбергските закони имат съсипващо икономично и социално въздействие към еврейската общност. Хора са осъдени за нарушаване на законите за бракосъчетание, те били вкарвани в затвора и след, като излежавали присъдите си били арестувани отново и пратени в концлагерите. Всички, които не били евреи спрели всякакъв контакт с тях, дори не влизали в техните магазини, които били затворени, поради липса на клиенти. Евреите дори нямали право да работят в публична длъжност като медицина или образователна дейност."

(Интернет)

Колко опасно близо се оказаха "Демократична Европа" и "Свободният свят" до всичко това!

Само заменете "евреи" с "руснаци"-

и косите ви ще настръхнат от ужас!

Примерите от последните седмици са общоизвестни:

забрана на курс за Достоевски, забрана на музика на Чайковски, забрана на творци от руски произход да упражняват професионалната си дейност, разбиване витрините на руски магазини, забрана на руски стоки, недоброжелателно и враждебно отношение към руснаци...

Остана само да започнат да изгарят "вредните" руски книги на площада и да наблъскат в концлагерите и унищожат хора само поради факта, че са руснаци!

"Където започват с горене на книги, завършват с изгаряне на хора."

(Хайнрих Хайне)

Къде ви отидоха прехвалените и непрестанно, гръмогласно и натрапчиво рекламирани "евроатлантически ценности", мръсни лицемери!

Аз не съм съгласен и протестирам!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.