Омръзна ми да слушам от недояли политици, превтасали политолози и диван-демократи, че протестите не знаели какво искат за бъдещето!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/omrazna-mi-da-slusham-ot-nedoyali-politici-prevtasali-politolozi-i-divan-demokrati-che-protestite-ne-znaeli-kakvo-iskat-za-badeshteto/13365 SvobodnoSlovo.eu
Омръзна ми да слушам от недояли политици, превтасали политолози и диван-демократи, че протестите не знаели какво искат за бъдещето!

Омръзна ми да слушам от недояли политици, превтасали политолози и диван-демократи, че протестите не знаели какво искат за бъдещето! Нямали стратегически план и за това гражданите на улицата били "сган"! Така можем да изкараме и 500 години, въртейки броеница...

Същите тези могат да понапишат "стратегически план" за бъдещето, ако искат или ако могат?! Но не го правят, а седят във виртуалното си Ганкино кафене и люпят семките на събитията. В това време, пред площадите на протестите се изказаха стотици българи с коефициент на интелигентност, надхвърлящ цялото Народно събрание и Министерски съвет взети заедно!

Бъдещето? Изкуствен интелект, бионика, 3D принтиране, нанотехнологии, Big Data, .... дали да изброявам?

На пръв поглед технологични въпроси, но всъщност засягат лечението на хора, индустрията, образованието, отбраната и т.н. Промените са толкова радикални, че хората не си дават сметка, че до преди 10 години нямаше смартфони, а днес с изумителна скорост стават излишни туристическите агенции! Та, кой от днешната власт дава ясен отговор и стратегически план за България? Никой! Но това не пречи описаните по- горе лица да бръщолевят, че иде всемирен хаос в страната ни, заради протестите.

Бъдещето идва в страни, в които въпросът със свободата, справедливостта и демокрацията е решен. Днес се занимаваме с това, защото с мърморене не се гонят мутри! А утре България ще получи своят проект за бъдещето.

Арман Бабикян

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.