Онзи ден ви казах да не бързате да страдате за бързото освобождаване на Негово Бившество

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/onzi-den-vi-kazah-da-ne-barzate-da-stradate-za-barzoto-osvobozhdavane-na-negovo-bivshestvo/4184 SvobodnoSlovo.eu
Онзи ден ви казах да не бързате да страдате за бързото освобождаване на Негово Бившество

Онзи ден ви казах да не бързате да страдате за бързото освобождаване на Негово Бившество. Посъветвах ви да обърнете внимание колко притеснен е той на излизане от ареста.

Днес добавям още два детайла към своя призив от петък.

Първо, Борисов е на свобода (ах, колко героично звучи) от петък вечерта. Цял уикенд и цял понеделник вече той отсъства от екраните ви. Според вас дали е заради високото му кръвно? Как мислите?

Второ, днес от европейската прокуратура потвърдиха нещо. Лаконично, сухо, без типичните непрофесионални изцепки на родната прокурватура. „Да, работим и по сигнали за системна корупция от България“ казаха хората на Кьовеши.

По родните телевизии ще продължим да гледаме истерични клакьорки, които ще реват за жертвата на политическия терор. Ще се отвращаваме от членестоногите представители на прокурватурата, които ще се усукват около пилона на собствената си наглост.

Но жегата идва. Нали, баце?

Радослав Бимбалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.