ОРГАНИЗИРАНИЯТ ХАОС В УКРАЙНА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/organiziraniyat-haos-v-ukrayna/4350 SvobodnoSlovo.eu
ОРГАНИЗИРАНИЯТ ХАОС В УКРАЙНА

Когато, в самото начало на настоящия  руско-украински въоръжен конфликт, прочетох, че режимът на Зеленский раздава автомати на цивилното население с цел то да се присъедини към "териториалната защита на родината", подскочих от ужас. В първия момент помислих, че не съм прочела правилно, че редовете са се разместили пред очите ми. Но не, нещата стояха точно така - всеки цивилен можеше да отиде в обявените пунктове, където получаваше чисто новичък автомат, военно облекло, чифт военни обувки и жълта лента на активист на териториалната защита. Срещу това не се изисква никакво показване на лични документи, нито дори подпис.

Анонимният получател на военни дрехи и автоматично оръжие може да измине две преки и да го насочи срещу някой, който го е изпреварил да влезе в асансьора, някой, който е паркирал на неговото място или не му е върнал точното ресто в магазина. Може да стреля в колкото си иска ключалки на апартаменти и да мародерства на воля, да инквизира, изнасилва и убива обитателите им. След първата реакция на изненада и съмнение за някаква клопка у "гражданите", те скоро разбрали, че поканата на властта към анонимно въоръжаване си е чиста монета и на юруш се втурнали към пунктовете, където за броени минути опразвали сандъчетата с автомати.

 Два дни след като се появи тази първоначална информация, българските новинарски сайтове обявиха, че украинските власти вече са раздали 25 хиляди автомати и над един милион патрони. После нашите сайтове се спотаиха и всякакви сведения за въоръжаването на цивилното украинско население по този безпрецедентен начин изчезнаха. Но от източници в Ютуб е ясно, че раздаването на оръжие на всеки желаещ да се снабди с него продължава в геометрична прогресия и че голяма част от конвенционалното въоръжение, закупено с милионите, получавани всеки ден от САЩ, отива в ръцете на безименни цивилни "доброволци".

Кои са тези "цивилни доброволци", които режимът на комедианта  Зеленский така щедро въоръжава? Те едва ли са доценти в хуманитарните факултети, поети и белетристи, лелички в детски ясли или изнурени селски стопани. Ясно е, че украинските власти въоръжават всички криминални банди и подтикват към проява всички потенциални криминални елементи в страната. И това не е акт на някакво случайно, неумишлено, неудачно управленско решение, възприето в паниката от руското навлизане, а на последователна чудовищна политика. Нейната ужасяваща цел е мащабната криминализация на Украйна.

Паравоенните групировки и военните ордени в Украйна нямат нужда от това оръжие. Те отдавна са превъзходно въоръжени, екипирани и обучени. Сегашното раздаване на автомати и боеприпаси е насочено към пандемично разрастване на мародерската сган и криминалните престъпления без какъвто и да е политически облик. Целта е създаването на траен неконтролируем хаос и постоянни  въоръжени схватки в дълбоката тъкан на обществото, които като безкрайна верижна реакция ще доведат до неговото разпадане. Целта е превръщането на Украйна в един гноен струпей, от който що годе почтеното население ще избяга - или ще бъде избито - а в опустялата територия ще се скитат хиени и чакали с престъпна ДНК. После ще дойде една мощна метла и ще почисти боклука от тая многострадална земя.

Каквито и фалшиви заклинания да се мъчи да внушава украинският режим, неговата крайна цел е унищожението на украинския народ.

Правя тези заключения като човек, който не разполага с никаква друга информация, освен изнесената в общодостъпните социални мрежи. Но те са очевидни. Те се подкрепят от цялостното поведение на украинското правителство, от умишленото проваляне на хуманитарните коридори, от използването на мирните граждани като жив щит, от протакането на мирните преговори, без оглед на цивилните жертви.

Те се подкрепят и от наличието на  страховитите биолаборатории на територията на Украйна, предназначени за разработка биологично оръжие - нима само срещу Русия? Режимът на Зеленский и неговите съюзници истерично отричат съществуването на такива фабрики за смърт, но тяхното наличие е доказано от множество независими източници. За тях, благодарение на журналистката Диляна Гайтанджиева, вече се знаеше в България. Тези биолаборатории, инсталирани на украинска територия, са предназначени да използват уникалното местоположение на Украйна - като сборно място, на което кацат мигриращите птици. Именно птиците, според пъклените планове, трябва да разнесат по света смъртоносните щамове. Това означава неконтролирано разпространение на зарази и смърт - навсякъде и най-напред в самата Украйна.

Чудовища, за какво сте решили да използвате птиците, които са вечен символ на свободата и живота?

Защо сте решили да опозорите техните прекрасни криле - КРИЛЕТЕ, емблема на човешката мисъл и порива към добро?

В какво бихме повярвали, когато престанем да вярваме в птиците?

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.