Осигуряването на Киев на военно оборудване в България се подкрепя едва от 30% от участниците в допитването и от 67% от останалите в ЕС

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/osiguryavaneto-na-kiev-na-voenno-oborudvane-v-balgariya-se-podkrepya-edva-ot-30-ot-uchastnicite-v-dopitvaneto-i-ot-67-ot-ostanalite-v-es/26619 SvobodnoSlovo.eu
Осигуряването на Киев на военно оборудване в България се подкрепя едва от 30% от участниците в допитването и от 67% от останалите в ЕС

Само преди три дни "Евробарометър" разкри,че болшинството българи са против подкрепата за Украйна- 52%.

Сега и Европейската комисия потвърди,че настроенията в България са в полза на Русия:"Подкрепата в България за икономическите санкции, наложени от ЕС срещу Русия заради войната в Украйна, е едва 44%".

В останалите страни от ЕС е 80 на сто,сочат данните от проучване на общественото мнение, представени днес от Европейската комисия.

Осигуряването на Киев на военно оборудване в България се подкрепя едва от 30% от участниците в допитването и от 67% от останалите в ЕС. Спомнете си как гласуваха народните ви избранници и ги сменете на следващите избори.

Само според 33% от българите и 66% от останалите в ЕС е добре, че бяха въведени забрани за разпространението на руски медии.

В ЕС 71% са на мнение, че Украйна е част от европейското семейство, докато у нас така мислят 48%.

Според 88% от мненията в ЕС Русия е изцяло отговорна за войната,а в България 46%.

Очевидно 54% смятат за виновни САЩ и НАТО.

Йордан Халачев

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.