От Герб щели да преговарят за конституционна реформа само ако Бойко Рашков не е министър и не се говори за Барселонагейт

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ot-gerb-shteli-da-pregovaryat-za-konstitucionna-reforma-samo-ako-boyko-rashkov-ne-e-ministar-i-ne-se-govori-za-barselonageyt/5062 SvobodnoSlovo.eu
От Герб щели да преговарят за конституционна реформа само ако Бойко Рашков не е министър и не се говори за Барселонагейт

От Герб щели да преговарят за конституционна реформа само ако Бойко Рашков не е министър и не се говори за Барселонагейт.

То вече всичко е изговорено, даже изпято по- добре отколкото Лили Иванова може по темата, защото и на неродените е ясно кой пази Бойко.

Жалкото е, че имаме ПКП, която е готова да брани онзи, който унижи и нея и институцията "Народно събрание ".

Важното е българските граждани да проумеят, че всичко, което им се случва сега е следствие и от ин хаусите и техните бездънни чекмеджета, а то е ясно, че чувалите от Дубай няма да се върнат, но пък не трябва да се допуска да има още чували с пари, които да изчезват за сметка на нашите платени данъци.

Борисов ще се помни дълго, но не с хубаво!

Местните избори ще го докажат и Рашков ще се постарае да няма възможност за купуване на гласове, а всички ние трябва да се постараем да избираме умно.

Стела Николова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.