Пълномащабна война няма да има! Никой не може да издържи военната мощ на Русия

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/palnomashtabna-voyna-nyama-da-ima-nikoy-ne-mozhe-da-izdarzhi-voennata-mosht-na-rusiya/4949 SvobodnoSlovo.eu
Пълномащабна война няма да има! Никой не може да издържи военната мощ на Русия

В 5 часа и 32 минути днес Путин обяви начало на военна операция в Донбас с цел неутрализиране на военните действия на Украйна към района.

Преведено на обикновен език, това означава, че Русия ще стигне до края в решаването на язвата Украйна, точно както говореше Сергей Лавров цяла есен и точно както аз мисля, че са постигнати договорки с Байдън за нов световен стратегически ред.

Русия ще защити с военни средства Донбас и ще го обезпечи завинаги.

Пълномащабна война няма да има!

Никой не може да издържи военната мощ на Русия. Той затова толкова горещо ги предупреждава всички, чиито мръсни ръчички стоят на ръчките за активиране на военни действия. Всяко действие срещу Русия в момента е равносилно на самоубийство.

Надявам се да го разберат, защото в противен случай ще се озовем в много неприятна ситуация напълно излишно.

Едно мога да заявя със сигурност.

Никой не може да воюва с Русия и да оцелее цял и невредим.

Мисля, че вече е напълно излишно да се обяснява казусът Украйна и всичките му исторически и стратегически аспекти. Смятам, че след като досега се води световна хибридна война по въпроса, която доведе до милиардна диванна армия знаещи и разбиращи казуса, аз няма нужда да говоря повече.

Потвърждавам прогнозата си.

Украйна ще се разпадне.

Със западния ред след Втората световна война е свършено! С постсоциалистическия епоха е свършено. С Прехода е свършено. С превъзходството на глобализма на англо-американската ДД е свършено.

Какво предстои, ще видим. Но съм спокойна.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.