ПАНИКА И УЖАС!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/panika-i-uzhas/13065 SvobodnoSlovo.eu
ПАНИКА И УЖАС!

Защо, бе? Във война ли сме с някакъв вирус? Ако сме във война - да сме като на война! През всички войни които е преживяло човечеството хората са воювали храбро без да мислят дали ще загинат от стрела, копие, меч, куршум или шрапнел ... войвали са храбро, гинели са по бойните полета със стотици хиляди, милиони, но не са били затваряни по домовете си, не са се криели, а доброволно са отивали на явна смърт без страх! Сега кво става?

Всяват някакви мъдри глави паника и ужас сред хората, слагат ги под карантина, не им позволяват да дишат нормално дори с някакви ненужни парцали по лицето, медицински работници надават вой, че не им достига персонал ... (При двете големи стачки за по няколко месеца на медицинските работници във Франция и Америка смъртността е намаляла с около 80-90%!) Нас ни зомбират, плашат, карат ни да се крием по домовете си, прекратяват социалните ни контакти, бизнеса ни, работните ни места, затварят училища - вкараха ни в някакъв хорор за да ни е страх, да изпадаме в депресия да си мерим температурата по няколко пъти дневно ... Познайте защо! Ами защото изплашеното население се контролира много по-лесно ...

И това ако не е обикновен фашизъм, здраве му кажи - страх и ужас от репресии, глоби, затвор на всеки който не изпълнява идиотските мерки на некомпетентни, фашизирани "доктори", политолози по заповед на управляващите ни неофашисти!

Същото е и с купените и продажни медии и мисирки които ни облъчват от екрана и другите медии денонощно с ужаси и измислени цифри... Явно, че няма да мрем на фронта от случаен куршум, а от страх с който ни бомбандират всеки ден с все повече заразени, болни и умрели! Аре чао, малоумници унищожавайки умишлено народа, икономиката, образованието ... Чао и не бъдете #ЗДРАВИ!

Лично аз отказвам да нося разни парцали на лицето, за да спазвам всякакви видове тъпи карантини, а ако ще се мре ще умирам като войник - ако ме уцели измисления вирус, уцели - ако не продължавам напред! На война, като на война ...

С възмущение - полковник инж. Кирил Стаменов.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.