ПАРДЮ ДА НЕ СЕ БЪРКА!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pardyu-da-ne-se-barka/11983 SvobodnoSlovo.eu
ПАРДЮ ДА НЕ СЕ БЪРКА!

Бившият краварски посланик в България Джеймс Пардю реши да ни дава тон за Македония. Били сме грешали, не можело да ги тормозим. Нямам обяснение каква наглост трябва да имаш да се бъркаш във вътрешните работи на държави на половин земно кълбо от твоята. Още повече, Македония е била район от България, когато континентът на Пардю още не е бил открит.

Разбирам, че става дума за политика. И за това, че ЕС и САЩ имат интерес от самостоятелна "македонска" държава. Но аз не съм съгласна. Прадедите ми са от Македония, Македония е в кръвта ми и съм чиста българка! Гоце Делчев, Яне Сандански и цар Самуил сигурно се обръщат в гроба си, като слушат сегашните национални предатели!

В самата Македония има много българи, които се самоопределят като такива, въпреки агресията и тормоза от страна на официалните власти. Коминтерна, Георги Димитров и Тито решиха да има самостоятелна македонска нация. Изкуствено създадена, с изкуствено определен език - диалект на българския. Кое не ви е ясно?!?

Много казват, че те имали право на самоопроделяне. Нямат! Те са българи. И политиката това няма да го промени. И ако признаем, че има самостоятелна македонска нация и език, означава да предадем стотиците хиляди българи, паднали за свободата на България по бойните полета и във въстанията. Означава да се отречем от историята си и от други българи. ДОКОГА ЩЕ ПРЕДАВАМЕ СВОИТЕ?

А Пардю да си гледа педоф@а Бай Дън и старицата Пелоси, които втрещиха света с ексцесиите си. Защото и аз ако започна да критикувам вътрешните работи на САЩ, мога да съм много крайна. Така, че да си гледа американските проблеми и да не се бърка в нашите. За много от българите, България ВСЕ ОЩЕ не е колония на САЩ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.