Първата вълна от наемници изпратени от ЕС, Великобритания, САЩ и прочее отпътува към небето

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/parvata-valna-ot-naemnici-izprateni-ot-es-velikobritaniya-sasht-i-prochee-otpatuva-kam-nebeto/4391 SvobodnoSlovo.eu
Първата вълна от наемници изпратени от ЕС, Великобритания, САЩ и прочее отпътува към небето

Първата вълна от наемници изпратени от ЕС, Великобритания, САЩ и прочее отпътува към небето. Стартираха втора вълна за защита на европейските ценности, ционисти и нацисти!

Не забравяйте, че 20 дни след началото на руската военна операция украинската и руската армии не са влизали в директен сблъсък. Няма и закакво да се бият, защото и до ден днешен няма акт за обявяване на война. А след като няма?! Това не пречи на двете армии да имат изградена една специална комуникация. Мислите ли?! За чуждестранните наемници има предостатъчно сили и средства и всичко, което виждате по телевизиите е последствията след прегазването им. Добре е да знаете, че тези жертви не се описват никъде и от никого, а просто изчезват в небитието все едно не ги е имало. И точно такава трябва да бъде съдбата на всеки добре платен наемник.

Искрено се надявах, че от България ще заминат повече наемници, но за съжаление, предполагам, че са около 570 човека плюс. Данните им вероятно не са тайна за руското военно разузнаване, както и данните на всеки един друг такъв. За нашите, обаче, нещата стоят по много различен начин отколкото за другите. Не ми се обясняват последствията, за да имат смелост да продължат да заминават. Но какво съм ги замислил тези, като всеки си има глава на раменете, а демократичната и правова държава ни дава свобода да решаваме сами и избираме съдбата си. Лошото е, че не отиват да бранят нацистите най-говорящите ни глави по телевизиите, а толкова ми се искаше да отидат. Дори ги стимулирах да отидат и да защитят европейските ценности и демокрацията с оружие в ръка. Човекът не само долари и думи, трябва да има и дела!

Наемници трябват другари, въоръжени наемници! Така се брани демокрацията.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.