ПЕТКАНОВ, ОБАДИ МИ СЕ... ПЕТИМА ПЕТКАНОВ НЕ ЧАКАТ...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/petkanov-obadi-mi-se-petima-petkanov-ne-chakat/5083 SvobodnoSlovo.eu
ПЕТКАНОВ, ОБАДИ МИ СЕ... ПЕТИМА ПЕТКАНОВ НЕ ЧАКАТ...

ПЕТКАНОВ, ОБАДИ МИ СЕ...

ПЕТИМА ПЕТКАНОВ НЕ ЧАКАТ...

ПЕТКАНОВ И БУЛЯ ПЕТКАНОВИЦА СЕ РАЗВЕЖДАТ...

Редом с фетиша по зърнените диети, роди се новината, че Петканов и Петкановица се разделят. Таквази сводка може да опише само Любен Каравелов и ще я разберем, след като вече сме чели Мамино детенце. Тук галиба, мамините детенца са три. Харесвах Петканов в плезещо- пумпалския си образ в определени предавания, после ушите му щръкнаха за онлайн власт и май му се получи.

Красива двойка, не ще и дума, те вписаха в рекламните си стратегии и малкият Петканчо, нещо против което винаги съм бил. Да те подмятат по Инстаграм и Фейсбук с още незасъхнало мляко по бузите ти, май не е нещо, което ще им се прости около пълнолетие. Освен ако не е повърхностна клюка за още набиране на онлайн „авторитет“, то какво ще правят Петканови, вероятно без трудова книжка или трудов опит, освен опита, който подозирам че и двамата имат така да се каже. Бадева ще идат всичките им пластични интервенции, още повече ако заплахите за спиране на Интаграм и Фейсбук се сбъднат. Ще е като да са си купили фабрика на 9-ти септември.

Съкън, молявса, все ще им излезе някоя синекурна службица тук или там. Работните борси след онлайн платформите ще създадат истинска гротескна рекапитулация на познатите ни средства за заработване а именно- щрак Марийке на портрет с едно кремче- ето ти кремчето. Щрак Златке на портрет с одеколонче, ето ти одеколончето и нещо в пликче, че тока поскъпна.

При Петканови светкавиците щракваха и бляскаха много повече и искрено им желая да щракат и прещракват, без някой да превърти. Ще се окажа добър пророк, че „за наЩа раздяла“ е късометражен филм, който няма да бъде догледан дори до надписите „във филма взеха участие“ .

Интересна ми е още стратегията, която биха използвали в тази мета вселена от фотошоп, изгреви и залези и къде ще ги сеем и къде ще никнат тези двамат. Пардон- тримата с бебока. Чудя се при раздялата, ако дойде действителна такава, как ще се разделят смартфоните, осветителните джаджи, ще скъсат ли надве- натри трудовата си книжка и ще получават ли народна пенсия за активност в мрежите. Ето, мой далечен дядо получаваше пенсия за астивен борец. Очаквам и аз да получа такава пенсия един ден, защото също съм ... активен.

В стремежа си да спася това положение, да съм полезен и политически коректен, мога да кажа само- ПЕТКАНОВ, ОБАДИ МИ СЕ... Това ще е сензация с много по- траен успех, ама дали го иска, дали го стиска. Дали му стиска, впрочем.

/Това е една приказка, която се основава на авторското въображение. Всички съвпадение с реални имена и събития са случайни/.

Евгени Минчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.