Пиша това писмо, защото може би очаквате нещо да кажа. То е най-вече за феновете на Сървайвър

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pisha-tova-pismo-zashtoto-mozhe-bi-ochakvate-neshto-da-kazha-to-e-nay-veche-za-fenovete-na-sarvayvar/51944 SvobodnoSlovo.eu
Пиша това писмо, защото може би очаквате нещо да кажа. То е най-вече за феновете на Сървайвър

Пиша това писмо, защото може би очаквате нещо да кажа. То е най-вече за феновете на Сървайвър. Всъщност сигурен съм, че очаквате, защото през последните няколко дни ежедневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ.

Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса, защо не съм водещ. Това ми показа, че съм се превърнал в нещо важно за това реалити и че съм си свършил работата по възможно най-добрия начин. И получих голяма доза любов от вас феновете . Но всичко си има своя край. Наистина не знам какви са мотивите на телевизията за това тяхно решение, но съм сигурен, че са достатъчно основателни.

С телевизията нямам договор, който да ми осигурява да бъда вечен водещ на Сървайвър. Около мен в момента се случват наистина хубави неща, такива, които са може би адекватни за периода на живота ми в който съм. Сървайвър за мен ще си остане една от много големите случки в моят живот, една от големите ми сбъднати мечти. Всичко което съм преживял около това риалити шоу са големите спомени и тях никой не може да ги вземе.

Сървайвър е оригинала на всички подобни предавания и той ще си остане най-истинското и качествено реалити. Всеки път когато мога ще го гледам, този път като зрител и се надявам да се получи интересно състезание в което да видим стойностни личности.

А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам Bon Voyage в това приключение.

Владимир Карамазов

4 Коментара

Джак

преди 1 месец

Не може един ритнитопковец, кой знае защо много усърдно лансиран в България, предимно в реалити формати, от които явно преживява, да замени интелигентния български актьор, но с ярка обществена позиция. ЦРУ телевизията не допуска личности на екран. На нея й дай хора с външна показност, без душа. Опростачването на населението върви с пълна пара и голяма заслуга за това имат всички т.н. реалити предавания по целия свят.

Коментирай

Мира Николова

преди 1 месец

Е по -голяма простотия не можахте ли да измислите?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.