Питам се къде в таблицата на психопатиите са онези, които злорадстват?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pitam-se-kade-v-tablicata-na-psihopatiite-sa-onezi-koito-zloradstvat/24622 SvobodnoSlovo.eu
Питам се къде в таблицата на психопатиите са онези, които злорадстват?

Ислямизмът е идеология. Идеология на губещия, изоставащия от световния напредък, обидения, психопатичния, бленуващия собственото си господство над останалите, всявайки единственото, което му е по нещастните силици - страх.

Със страх можеш да контролираш главите дори на най-образованите, нищо, че ти самият едва си завършил училище. И на най-богатите, нищо, че ти караш на социални помощи от техните данъци.

Боя се, че и да унищожат Ислямска държава, ще се пръкне нейно подобие, което от някой затънтен край ще надъхва последователите си, че могат да си го върнат на всички онея, които се радват на живота си за разлика от тях.

Интересно дали интернет увеличава тая психопатия или я намалява, давайки възможност на доста хора да си изхвърлят демоните? Май все пак е по-скоро първото.

ПС Питам се и къде в таблицата на психопатиите са онези, които злорадстват? По-близо до жертвите или по-близо до извършителите?

*Капка Тодорова във фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.