Питам ви на висок глас, майкопродавци, за да чуе народа - животът на жителите на Донбас има ли значение?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pitam-vi-na-visok-glas-maykoprodavci-za-da-chue-naroda-zhivotat-na-zhitelite-na-donbas-ima-li-znachenie/4302 SvobodnoSlovo.eu
Питам ви на висок глас, майкопродавци, за да чуе народа - животът на жителите на Донбас има ли значение?

Питам ви на висок глас, майкопродавци, за да чуе народа - животът на жителите на Донбас има ли значение? Всеки ден, всеки час, където се появявате унищожавате майка България.

Цената, която ще платим за недалновидната политика заради жалката роля на отявлени „ястреби“ на част от политическия ни елит ще е за сметка на народа. Тези индивиди ни вкараха в списъка на неприятелските страни, против нашия национален интерес. Към момента превърнаха страната ни в мека цел, но остава още една крачка, за да станем твърда цел. За мен те са родоотстъпници и са около 50 индивида.

Човек малко да се постарае да ги проучи, веднага ще му стане ясно кой стои зад тях и кой ги финансира. Друга отличителна черта за тях е, че до един са учили в бившия СССР, а знаем кой можеше да учи там, всички са били членове на БКП, но тази информация сега е премахната от биографиите им. В яростта си те не осъзнават, че консолидират народа, защото той е мъдър и не се подава на внушения и груба манипулация. Обичат да използват заучени фрази и тълкуват принципите на международното право като „дявол евангелието“.

В своите твърдения се основавам на факти, а фактите са люлката на истината. Ето някои от тях: За Запада обявяването на независимост на Косово от Сърбия, без референдум, а само с решение на косовското събрание е правилно, но за Крим, Луганск и Донецк е грубо потъпкване на основния принцип на правото за самоопределение, там се проведоха референдуми. САЩ не са водили войни в Сърбия, Ирак, Либия, Афганистан, Сирия.

Провеждаха операции като „Шок и ужас“, „Съюзна сила“, „Трайна свобода“, не, това не бяха войни, това бяха мирни операции с прецизни удари по жилищните райони, цивилна инфраструктура и с хиляди жертви, които безцеремонно наричаха косвени жертви. Без Сърбия и Сирия, днес виждаме едни квази държави като Ирак и Либия.

Благодарение на Русия Сърбия се запази и възстанови като държава, на път е Сирия да се възстанови. САЩ използваха като претекст да започнат мирните бомбардировки над Сърбия избиването на около 45 косовари и това беше абсолютно достатъчно за "законността" на на агресията.

А за хилядите жертви в Донбас и геноцида спрямо собствения си народ нагло си затварят очите. Настана време да кажем стига на двойните стандарти!

Не на лицемерието. Безброй са доказателствата как САЩ провеждат техните операции, не, не войни, защото бях свидетел, защото бях в Ирак и Афганистан, а не като тези кабинетни „експерти“ които ръсят глупости след глупости, продали душите си на сатаната.

Русия наистина провежда със своята армия специална военна операция за защита не само на рускоезичното население, но и на обикновените украинци, които също страдат от антинародната политика на режима на Зеленски. Специалното на тази операция се състои в това, че те не прилагат прийомите на изгорената земя, а максимално пазят цивилната инфраструктура, темпът на напредване на формированията е добре планиран, подготвен и се изпълнява по разчет. При придвижване на смесени колони от военна техника има нормативи, които са съобразени с терена на придвижване, сезона на годината, условията на пътната мрежа и след всеки марш техниката се обслужва, дозарежда с гориво, консумативи и боеприпаси, на личния състав се раздават дажби храна и се дава време за почивка, но това не пречи на опърпаните ни „ястреби“ да разправят небивалици, защото в тези времена на доказване и заработване на кървавите им пари те не почиват и не се хранят.

До сега руската армия използва наземни и въздушни високо –точни огневи системи за поразяване на само и единствено военни цели като: пунктове за управление и комуникации, пунктове на ПВО, военни летища, складове за боеприпаси и оръжия, заводи за производство на същите, военни полигони, както и позициите и районите заети от паравоенните фашизоидни формирования, преименувани в национална гвардия. Използвам думата фашизоидни защото те самите се определят като такива, използвайки подобна свастика и прилагат методи на холокоста т.е. иползване на цивилното население като жив щит, избиват онези, които не им се подчиняват, разполагат техните голямокалибрени огневи системи в райони на болници, училища, жилищни квартали и административни сгради, като по този начин ги превръщат в легитимни цели за поразяване.

Давам един пример от последните дни, когато уж беше унищожена детска болница. Снимките, които разпространиха нашите сервилни медии ясно и категорично показаха, че тази сграда не е бомбардирана, да по нея имаше следи от куршуми от стрелково оръжие по едното крило, по останалите две не бяха забелязани подобни следи, но иначе всички прозорци и врати бяха изтърбушени и сградата плячкосана отвътре. При попадение на снаряд няма такива вандалски поражения.

Истината е, че тази болница от седмици е била овладяна от националистите, превърната в база и преди да я напуснат под заплахата да бъдат заловени или убити са я разбили. Сценарият с бременната родилка се оказа лош холивудски екшън. Въпросната девойка се оказа известна блогърка и влогърка, която и до ден днешен е жива и здрава.

А, историята с граничарите от Змийския остров, които Зеленски ги обяви за мъртви и ги провъзгласи за герои, а те войниците се оказаха живи и здрави. Хора, не ви ли прави впечатление, че няма нито една информация, която да съобщава за сражения между редовната украинска и руската армия. Няма да има, защото украинска армия не се бие, но тя заедно с руската охранява от националистите ядрените централи, електроцентрали и друга цивилна инфраструктура. По телевизиите не се показват висшите командири. На такива чудовищни измами ставаме свидетели благодарение на тези родоотстъпници и с помощта на нашите медии.

Комично е да не кажа трагично, когато човек види български журналисти да предават от мястото на военния конфликт. Същите са пременени сякаш отиват на официална вечеря и повтарят до втръсване едни и същи подадени им думи, като заставка използват кадри от разрушенията в Донбас, нанесени от националистите.

Как един български представител на медия не се престраши и не отиде на изток от Днепър и да направи от там репортаж с интервю с местните жители. След масовото убийство на цивилни жители в Донецк никъде не бе съобщено, но за предполагаемото в квартал на Киев повтаряха до припадък, а от споделените кадри дори нямаше следи от стрелково оръжие. Какво да очакваме от един престъпен режим, след като президентът е професионален артист!?

Постановки за заблуда и мръсна пропаганда. Според нашите апологети на евролибералния глобализъм е оправдано и хуманно привличането на наемници, лично поканени от президента Зеленски, а за евентуалните доброволци, които биха се били за истината и правдата са главорези.

Настойчиво ги призовавам да заминават и да се бият в интерс на глобалния капитал. За да се сложи край на гражданската война в Украйна не трябва да се стимулира режима, като му се предоставя оръжия, боеприпаси, военна техника и финансови средства, защото това са артериите на войната, а по-кървава и братоубийствена от гражданската война няма.

Българи, бъдете нащрек и следете изкъсо случващото се у нас. Активността на САЩ не е случайна и нашите продажници ще дадат ПВО системи и оръжия на режима в Украйна и с това влизаме в горещата фаза на конфликта. Да се изправим, за да изчистим от България тези петоколонници на Империята на лъжата.

Правилната позиция за България е да бъде обрана в своите външно политически действия, но с активна посредническа роля и настоятелна за решаване на конфликта по дипломатически път. Конфликтът ще приключи, но споменът от позициите, които сме заемали против нашия интерес ще остави траен отпечатък във взаимоотношенията между нас, Русия и Украйна.

Хей, родоотстъпници, мразя ви безплатно! Да спасим Отечеството от тъмните сили и да бъдем обединени и решителни в идващите дни! За силна и достойна България!

Димитър Шивиков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.