ПКП, известна още като Караянчева, блести неотразимо, подобно на чисто нова поцинкована кофа при пълнолуние

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pkp-izvestna-oshte-kato-karayancheva-blesti-neotrazimo-podobno-na-chisto-nova-pocinkovana-kofa-pri-palnolunie/13196 SvobodnoSlovo.eu
ПКП, известна още като Караянчева, блести неотразимо, подобно на чисто нова поцинкована кофа при пълнолуние

ПКП, известна още като Караянчева, блести неотразимо, подобно на чисто нова поцинкована кофа при пълнолуние.

Тя не вниква и не показва никакъв стремеж да проумее фактите и събитията в тяхната същност и дълбочина, възприема повърхностно нещата от живота и упорито се съпротивлява срещу реалните обстоятелства. Ето какво съобщават медиите днес по повод на регулярните проблясъци на ПКП:

"Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева отвърна на поредните критики на президента Румен Радев към управляващите.

"Президентът отдавна вече не е обединител. Отдавна не е човекът, който наистина мисли за бъдещето на България, защото не можеш да хвалиш България в чужбина, а тук да говориш точно обратното. Асфалт трябва навсякъде, но трябват и много други неща, които прави правителството и дори в тази трудна COVID криза намира възможности и средства да помага на гражданите без да прави излишни демонстрации, политики. Ако иска да помогне президентът, нека да помогне. Нека да критикува конкретно и ясно, с ясни аргументи, за да може ако има какво да ни каже, да го каже ясно и точно".

Председателят на парламента беше очаквана в избиррателния си район от протестиращи с плакати с надписи "Оставка". Тя обаче мина през друг маршрут и реално се размина с тях.", съобщи БНТ

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.